reniuszek
Love in the knick of time
Oj Osia jak cudownie Ci z brzuszkiem :* zgrabna mama !!!26 tydzień leci[emoji7]
Przepraszam za bałagan. Trwa akcja odgruzowywania sypialni[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj Osia jak cudownie Ci z brzuszkiem :* zgrabna mama !!!26 tydzień leci[emoji7]
Przepraszam za bałagan. Trwa akcja odgruzowywania sypialni[emoji4]
Zanim zacznie się orientować, że ma szurniętych rodziców to może minie ze 3-4 lata może trochę się ogarniemy do tego czasuAhahaha, jakbym nas słyszała xD Przekichane będą miały te nasze brzdące ^^
Ja nie trzymam od początku ciąży. Przy kichnieciu leci . ;/ podpaski, wkładki na pozadku dziennym. Więc jak dobrze nie ścisne przy kichnieciu to mam mokre gacie. Może to dziwnie zabrzmi ale chyba się przyzwyczaiłam... W drugiej ciąży i potem jakiś czas po ciąży miałam też tak.A ja czuję się już jak na końcówce ciąży. Brzuch mam prawie jak moja siostra w 36 tyg. Trochę mnie to przeraża. Ona już ma problem z trzymaniem moczu. Boję sie tego...
I zdanie Waszego dziecka jest najpiękniejszeMoja ma 4.7 i zawsze mówi, ze ma najlepszych na świecie a naprawdę nie jesteśmy normalni i mamy w domu " dom wariatów " nie zamierzamy nic zmieniać. Teraz to juz całkiem będzie cyrk na kółkach
Również. Ogólnie przy wysiłku, bieganiu itd.Ja musialam przerwać chodzenie na trampoliny bo miałam problem z trzymaniem przy skokach