pieszczoszka1988
Jestem mamusią
mega sexi mamusia fiu fiuZgrabne wszystkie i piękne brzusie :* mój bardzo do góry podskoczyl, co czuję permanentna zgagaZobacz załącznik 820028
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mega sexi mamusia fiu fiuZgrabne wszystkie i piękne brzusie :* mój bardzo do góry podskoczyl, co czuję permanentna zgagaZobacz załącznik 820028
U nas też właśnie w związku z "nadzieją" Imię mamy wybrane odkąd się znamyMój się nie zgodził na Michalinę i Franciszkę Nadia u nas bardziej pod kontem Nadziei, ale to już tak nie brzmi. ;p
O jak mi miło, dziękuję :* a jak sobie wyobrażałaś? Aż się boję haha@Ankuś jaka Ty śliczna jesteś <3
Jakoś inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ;*
Na pewno starsza troszkę i brunetkaO jak mU mili, dziękuję :* a jak sobie wyobrażałaś? Aż się boję haha
Ja mam 32 lata już starsza paniNa pewno starsza troszkę i brunetka
nigdy bym nie dała. !!! Góra 27 latJa mam 32 lata już starsza pani
Ale mi humor poprawiłaś na wieczór :* a dzień miałam podły.nigdy bym nie dała. !!! Góra 27 lat
Eee no co Ty ! Przecież 32 lata to i tak dużo nie jest. tym bardziej że się tak ślicznie wygląda! ;* miłego wieczorku życzęAle mi humor poprawiłaś na wieczór :* a dzień miałam podły.
Dziękuję Kochana to moje pierwsze dziecko, mam nadzieję, że do 35 wyrobie się z dwójką. Mąż chce od razu następne, się rozbrykałEee no co Ty ! Przecież 32 lata to i tak dużo nie jest. tym bardziej że się tak ślicznie wygląda! ;* miłego wieczorku życzę