reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

widzę że rozpętałyśmy wojnę:)
zgodze się z Tobą Misia że im więcej wiosenek to musi być troszkę więcej kg
mam koleżankę z pracy co ma 56 lat i chyda jak patyk jest, farbuje się na czarno, solarium to już wiecie jak wygląda

moja koleżanka w pierwszej ciąży przytyła do 98 kg i co miała zrobić wzięła się za siebie ładnie schudła i teraz waży 68kg

a same dobrze wiemy my zaciążone że tu nie chodzi o kg tylko o zdrowie naszych dzieci żadna z nas się tak nie przechwala wagą raczej ja to traktuje jako wymianę doświadczeń, uwag:):)

PRZECIEŻ KAŻDA KOBIETA WYGLĄDA PIĘKNIE W CIĄŻY
mój wujek mówił mi ostatnio że on ogląda się za kobietami w ciąży bo bardzo mu się podobają, ten ich czar, powab kobiecości i otacza je aura tajemniczości

no ale skoro koleżanka nie chciała się na innych watkach udzielać
ja się z bardzo dobrze czuję w waszym towarzystwie :) cieszę się ze jest ten wątek możemy na każdy temat popisać, porozmawiać
słowem dobrze mi z wami:):)

p.s. a jak pojawią mi się roztępy to będe je kochać bo będą mi przypominały o tym że nosiłam maleństwo pod serduszkiem:):)

reklama
Basiek, no sexi flexi! odciśnięte majty u mnie na porządku dziennym haha

Lopop, coś w tym jest, że facetów kręcą ciężarówki, choć ja czuję się paskudnie i mało seksownie, to nie mogę się od M. opędzić, a i koledzy z pracy jakoś tak bardziej maślano patrzą w moim kierunku. W pierwszej ciąży też tak było. Dziwne to!

Basiek, no sexi flexi! odciśnięte majty u mnie na porządku dziennym haha

Lopop, coś w tym jest, że facetów kręcą ciężarówki, choć ja czuję się paskudnie i mało seksownie, to nie mogę się od M. opędzić, a i koledzy z pracy jakoś tak bardziej maślano patrzą w moim kierunku. W pierwszej ciąży też tak było. Dziwne to!
mi się wydaje że właśnie wtedy kobiety takim blaskiem świecą
za mną sie w pierwszej ciązy ogladali nawet w 8 miesiącu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D tacy młodzi kawalerowie
a ja sobie w duchu mówiłam chłopcy gdzie wy na ciążową oko zawieszacie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiesz teraz trzeba się tym stanem cieszyć bo ile parom nie jest to dane

Ja sobie myślę, że wiadomo każda z nas nie chce przytyć do mega rozmiarów, ja też nie, ale szczerze mam inne zmartwienia. Tak jak pisałyście badania genetyczne, ruchy naszych Maluszków czy jest zdrowe czy uda nam się donosić do terminu porodu, a cała reszta...mnie szczerze wisi jak wyglądam, co nie znaczy że po porodzie nie będę chciała jakoś bardziej w tej gestii o siebie zadbać, tak dla zdrowia. Nie jestem bogata, wiele mi brakuje, może czasem więcej niż innym ale nie umieram z głodu i mam to o czym zawsze marzyłam: moją Kochaną Córeczkę w brzuszku i już strasznie nie mogę się doczekać kiedy będzie z nami. Bardzo ją kocham, a reszta...no cóż, blednie przy tym.

Ja sobie myślę, że wiadomo każda z nas nie chce przytyć do mega rozmiarów, ja też nie, ale szczerze mam inne zmartwienia. Tak jak pisałyście badania genetyczne, ruchy naszych Maluszków czy jest zdrowe czy uda nam się donosić do terminu porodu, a cała reszta...mnie szczerze wisi jak wyglądam, co nie znaczy że po porodzie nie będę chciała jakoś bardziej w tej gestii o siebie zadbać, tak dla zdrowia. Nie jestem bogata, wiele mi brakuje, może czasem więcej niż innym ale nie umieram z głodu i mam to o czym zawsze marzyłam: moją Kochaną Córeczkę w brzuszku i już strasznie nie mogę się doczekać kiedy będzie z nami. Bardzo ją kocham, a reszta...no cóż, blednie przy tym.
Prija cudnie to napisalaś:happy2:

reklama
właściwie jesteśmy bogate bo mamy szczęśliwe życie z naszymi kochającymi partnerami, skarb w brzuszku
czyż to nie jest właśnie bogactwo

pieniądze to nie wszystko i szczęścia tez nie dają, a skoro joe non stop o nich pisała i wypominało to wg mnie miała jakiś kompleks

Do góry