reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

Aj kochane zgadzam sie z kazda z Was:tak:....my mamy spore poroblemy finasowe, ciezko na USG uzbierac i zrobic o czasie, przezyc normalnie miesiac, zaplacic rent.... co jest przykre i moze ktos pomyslec nieodpowiedzialne z naszej strony.... ale ja sie ciesze sie bedziemy mieli kolejne dziecko, do tego mam najwspanialsza coreczke pod słoncem, kochajacego meza, dla ktorego jestesmy calym swiatem.... i jest nam ciezko ,ale mamy siebie.....i pozostaje mi wierzyc ,ze bedzie lepiej:)))) w koncu musi byc...:)

reklama
Toż nam sie dziewcze trafiło, ale zgadzam sie z wami wszystkimi dziewczyny. loop tez właśnie zauważyłam, ze osoby ktore maja same ze soba problemy sa pierwsze do komentowania innych,(np o zobacz jaka gruba/chuda itp). Faktycznie dziwne ze dla niej najwazniejsze sa te jej 44 kg, a nie dziecko bo tak wynikało z tego co pisze. I tym, ze sie wypisala z forum pokazała, ze faktycznie nie potrafi przyjac słów krytyki. ale cóz w ciazy nie mozna sie denerwowac, a jej wypowiedzi mówiac delikatnie troszke mnie wnerwiały wiec moze dobrze. o tak wrednie napisze:-p

Juuuu ale tu dym ;D

wiecie co wcześniej się nie wypowiadałam bo na osoby o tak narcystycznym podjeściu brak czasu i chęci na pisanie,
kurcze temat wagi przewija się przez to forum prawie codziennie ale jest to temat dodatkowy, poza tym płaczemy, śmiejemy się, doradzamy co kupić, wymieniamy się doświadczeniami, coś mniej więcej o sobie wiemy.... a tu brak jakiegokolwiek zaangażowania

wiesz co Joa bądź ty sobie najlepsza, najbogatsza, najpiękniejsza, pamiętaj tylko o jednym, że jak ma się takie wysokie zdanie o sobie to zwyczajnie nikt cie kobieto nie będzie lubił, poza tym upadek z tak wysokiego piedestału może zaboleć...

idź sobie lepiej z tego forum, zabierz tą swoją figurę, te przechwalanie się bogactwem i zawracaj głowe innym, bo my cię tutaj nie za bardzo chcemy...
zwyczajnie ci nie "dorastamy" do pięt hahah

Cudownie napisane ;D ;D

Prija brawo!

Kota ponoć faceci lubią mieć za co złapać a wiadomo, że w ciąży ma się piękniejsze krągłości ;p

Ło, popisałyście tu trochę....

Joa, jeśli jeszcze tu zajrzysz - nie chodzi nam o jakieś znęcanie się nad Tobą, czy wyładowywanie emocji, ale niestety muszę się zgodzić z resztą dziewczyn. Nie będę się rozpisywać, bo już wszystko zostało napisane... Podzielam ich zdanie

Dziewczątka, ja juz pisałam - wg tego mam idealne wymiary jak Rihanna, co bardzo poprawia mi nastrój :-D

reklama
oooo lol ale poszalały :-D:-D

ale ja tez sie z wami zgadzam :tak::tak::tak::tak:

Mgiełka bardzo dobrze napisane :) Brawo :* Lepiej sama bym tego nie ujeła

Do góry