reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

szkoda ze niektore maja za bardzo podniesione ego... wypisuje sie z takiego forum gdzie nie potrafi sie szanowac drugiej osoby... zegnam panie a tym.normalnym zycze powodzenia:)

reklama
Joa, dziewczynom chodzi o to ,ze od czasu jak tutaj z nami jestes to oprocz wklejania swojego brzuszka, podawania swoich wymiarow itp nigdzie sie indziej nie udzielasz.....nie rozmawiasz z nami, nidzie indziej na forum Cie nie widac tylko tutaj..... i mozna to troszke odebrac jako przechwalanie sie swoja figura itd. ok jestes z siebie zadowolona ok, ale sa tez inne istotne aspekty bycia w ciazy, my Cie od tej strony nie znamy....bo nie dalas sie nam poznac.....

Joa, dziewczynom chodzi o to ,ze od czasu jak tutaj z nami jestes to oprocz wklejania swojego brzuszka, podawania swoich wymiarow itp nigdzie sie indziej nie udzielasz.....nie rozmawiasz z nami, nidzie indziej na forum Cie nie widac tylko tutaj..... i mozna to troszke odebrac jako przechwalanie sie swoja figura itd. ok jestes z siebie zadowolona ok, ale sa tez inne istotne aspekty bycia w ciazy, my Cie od tej strony nie znamy....bo nie dalas sie nam poznac.....

dobrze prawisz :-D:-D zgadzam się w 100%

Dokładnie Kana - jest tak jak napisałaś. Ile można pisać, o tym jak się wyglada - ciąza ma wile cudownych wymiarów. Wszystkie żyjemy problemami usg połówkowego, badaniami krwi, współczujemy sobie i pocieszamy, gdy pojawiają się kolejne problemy. Joa - Ty wchodzisz, żeby zamieścić zdjęcie i opisać swój wygląd. Bez urazy - jestem spełniona i zadowoloną z siebie kobieta bez kompleksów, nikomu niczego nie zazdroszczę, bo Bóg był dotąd dla mnie bardzo łaskawy. Ale jeśli ktoś wczesniej się żali, że znowu przytył i się tym martwi, to nawet nie wypada mu w poście poniżej napisać: A ja jestem taka piękna. Był kiedyś taki skecz Kabaretu Potem: Jestem piękny i mam wspaniałe mięśnie. Może na tym forum ta refleksja już Ci się nie przyda, ale życzę, żeby przydała się w życiu.

wiecie co wcześniej się nie wypowiadałam bo na osoby o tak narcystycznym podjeściu brak czasu i chęci na pisanie,
kurcze temat wagi przewija się przez to forum prawie codziennie ale jest to temat dodatkowy, poza tym płaczemy, śmiejemy się, doradzamy co kupić, wymieniamy się doświadczeniami, coś mniej więcej o sobie wiemy.... a tu brak jakiegokolwiek zaangażowania

wiesz co Joa bądź ty sobie najlepsza, najbogatsza, najpiękniejsza, pamiętaj tylko o jednym, że jak ma się takie wysokie zdanie o sobie to zwyczajnie nikt cie kobieto nie będzie lubił, poza tym upadek z tak wysokiego piedestału może zaboleć...

idź sobie lepiej z tego forum, zabierz tą swoją figurę, te przechwalanie się bogactwem i zawracaj głowe innym, bo my cię tutaj nie za bardzo chcemy...
zwyczajnie ci nie "dorastamy" do pięt hahah

reklama
Do góry