reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

Dziewczyny litości :) miała joa kompleksy i nie znalazła u nas żadnej pomocy. a co do ilości przybyłych kg to zależy od wielu czynników, niby ja też od zajścia w ciążę przytyłam tylko 1,5 kg ALE to nie powód do jakiejś dumy!!! Mnie z kolei przykro, że nie mogę pochwalić się brzuszkiem - za to mam szerokie biodra i wszystko tam się ukryło. I co płakać nie będę, najważniejsze żeby maleństwo było zdrowe, a czy my mamy mamy o 100 kg więcej, czy niej czy wystające brzuszki czy nie to nie jest takie istotne (choć miło popatrzeć na Wasze "domki"). I prosiłabym o zakończenie dyskusji nad byłą już forumowiczką. Było minęło ok?

reklama
No nie wiem czy się doczekam (żart):rofl2:, jak z córeczką poszłam rodzić, pod koniec marca 2011 r to pielęgniarka na izbie przyjęć spytała się mnie po co przyszłam...a mój mąż, który co do zasady jest bardzo wyjątkowo spokojnym człowiekiem krzyknął - MOJA ŻONA RODZI!!!
ja mam po prostu szerokie biodra i dlatego nie widać...

co do wagi to ja powiem ze mam koleżankę co jest może z 5 cm niższa ode mnie i waży 48 kg, w ciąży mało co przytyła może z 8 kg, miała mały szpicasty brzuch, a urodziła w 15 minut. Je normalnie, taka jej natura, po ciąży jeszcze schudła, bo karmiła cycem i mała płakała i jej szybko zeszły kg. Ale mnie ona nie raziła swoim wyglądem. Mój szwagier ma żonę co waży z 42 kg i ma wzrostu 164, chude to ale ona mało je, zawsze tak jadła. Ja ważyłam najmniej przy moim wzroście 50 kg a mam 171. Mój M to dla was by był kiedyś anorektyk, bo on ważył 82 kg i wzrost 196. Ale on trenował w lidze w siatce i codziennie, teraz jak już nie trenuje to waży ponad 100kg. A ja kiedyś też dużo ćwiczyłam, pływałam, nawet jak z Olą w ciąży byłam to pływałam, no ale kg mi szybko szły mimo ćwiczeń. Miałam dobry apetyt. Mi chude dziewczyny nie przeszkadzają, tak samo jak grube. Póki dbają o siebie i dziecko, bo jak palą, piją i ćpają to mnie to już mocno drażni.

Pinio- to ty jesteś taka jak moja koleżanka wysoka, ona ma 180 ale fajna z niej laska.

Nasza Mariczka przytulaczek:**** to zdjecie z wieczorka ,to flaki wypelnione po brzegi:p hahaha

Załączniki

• photo.JPG
    photo.JPG
    63,5 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Aj kochane Mariczka poki co sie naprawde bardzo cieszy.....zawsze zanim polozy sie spac dostajemy buziaczka ja, tatus i dzidzka w brzuszek.... czesto go glaszcze i czasem gada do dzidzi....wspaniale")))))

Do góry