reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
98158_1.jpg zakup dla malenstwa oraz dlamnie 2013-02-20 11.39.04.jpg byle szybko przyszla wiosna!:)

Miska popieram w sprawie joa :)

joa 44 w ciazy to niedowaga i na pewno zaden dobry ginek nie powie ci ze super ze tylko kilogram ci przybylo w pol roku....
to chore moim zdaniem ....
ja ci kochana nie zazdroszcze wagi zebys sobie nie pomyslala ja sie super czuje w swoim ciele i maz kocha mnie taka jaka jestem wiec nic wiecej do szczescia nie jest mi potrzebne

ja czuje sie swietnie w.swoim ciele a opinia innych mnie malo rusza :)nigdy nie.mialam.niedowagi nawet teraz przytylam juz 2kg :) pinio niebadz czepliwa mnie to nie obchodzi ole kto wazy:)tak jak mowilam jesli wam dobrze tak jak jest to jest najwazmiejsze:) moj dzidzius jest zdrowy i ladnie rosnie a waga tez pewnie wzrosnie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aj dziewuszki....waga wagą, jestesmy wszystkie piekne i cudowne, bo mamy nasze najwspanialsze skarby pod serduszkiem:)))))

Ja nie mam pojecia ile waze dzisiaj, mam 158cm wzrostu i ta ciaze zaczynalam z waga 50,5 kg chyba....ostatnio mialam 54,5....jak na polowe ciazy to uwazam, ze nie zle....z Mariczka zaczynalam ciaze z 52 kg a skonczylam na 67kg i raz dwa wszystko zeszlo....wiec spoko:))))

Njamniej wazylam 49 kg i kazdy mi mowil, ze nie wygladam korzystnie....mysle,ze takie 52kg to dla mnie idelanie...niby nie duza roznica, ale juz jakos inaczej....

Ostatnia edycja:
reklama
pinio chyba tak ;)
ja zaczynalam z 75 z tym ze przed tym waga sie wahala 72-75
pol roku przed ciaza postanowilam trenowac i zmienilam system zywienia 12 kg w dol przez pol roku z wagi 84
czulam sie super :))) ale przedewszystkim zmienilam cos w sobie by predzej zajsc w ciaze i sie udalo :)))) po pol roku treningow 5x dziennie i zmianie zywienia zaszlam w ciaze :)) i na tym mi zalezalo najbardziej
teraz mam +6 w sumie nawet niezle wg statystyk mam nadzieje ze zbyt duzo nie przytyje tylko tyle ile trzeba
a po urodzeniu znow trening pokochalam te cwiczenia z trenerka (kumpela) bardzo wymagajaca jak to mowi trener to twoj najlepszy przyjaciel i najwiekszy wrog :)

uff to sie pozwierzałam

Do góry