reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
Julianna ślicznie:)

a oto my z Zosią z dzisiejszej sesji:

C360_2012-03-03-13-34-26.jpgC360_2012-03-03-13-41-16.jpg

julianna, kasia piękne brzuszki i jeszcze piekniejsze figurki :tak: Ja też tak chce :-D Ale ostatnie dni to juz sie nie pilnuje wcale:sorry: Bo tak sie usprawiedliwiam,że to juz koncówka samowolki w jedzeniu bo potem karmienie i dietka wiec korzystam poki moge . No a potem zazdraszczam figurek :-D

Julianna nie tak sobie Ciebie wyobrazalam, widzialam Cie jako kobiete po 35 roku zycia, jasna blondynke z koscista buzia, a tu patrze, ze wygladasz na nascie lat i w ogole jestes mloda! Bardzo ladnie sie prezentujesz:) Skad takie moje wyobrazenia to nie mam pojecia:p Niesamowite te zdjecia, az cos z Ciebie bije takiego, ojj jak ja zazdroszcze takiego wdzieku!!!
Kasiagaw widac ze nic nie przytylas chudzielcu Ty! Sukieneczka wystrzalowa, ladnie zgrabnie i cacy:)

U mnie 61,5 kg na samym poczatku 9 miesiaca, chyba nie jest nagorzej... 100 brzuszek 95 biodra, powoli zaczynam odzyskiwac urode, bo w 4 czy 5 miesiacu to juz zaczelam robic sie paskudna, wszystcy to zauwazyli.

reklama
Do góry