reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

kliki20 jakie ładne zdjęcie, w sam raz do ramki i na szafkę.

Cieszę się, że nie tylko mnie tyle się przybiera, bo wygląda na to, że wszystko w porządku. Od 2 dni mnie brzuch swędzi, ale póki co rozstępów nie widać.

reklama
dobrze że mój lekarz nie komentuje mojej wagi i nie daje limitów bo bym się załamała, wiem że za dużo ważę ale teraz to nie za wiele mogę zrobić, zaczęłam ciążę z nadwagą i czasu nie cofnę

Kliki pieknas Ty ! jak z obrazka ! :) ja rowniez nie mam zbyt wiele rowiesniczek w podobnej sytuacji, na uczelni czuje sie jak alien ;) Jeszcze raz - wspaniale zdjecie, jestem zachwycona !

reniuszek- miło, że jesteś w podobnej sytuacji. Mam wrażenie, że życie niektórych ludzi jest zupełnie bez sensu. Kolejne imprezy które nie wnoszą nic do życia - tkwią w miejscu. Siedzę na zajęciach i zastanawiam się co robię między tymi nimi. Nikt nie wie jakie to szczęście mieć w sobie mała istotkę, dla której zrobi się wszystko żeby w pełni ukształkować jej życie:) Myśle sobie tylko, że jak moje koleżanki zaczną karierę i w wieku 45 lat uświadomią sobie, że nie mają rodziny my będziemy mieć wychowane maluchy i będziemy mogły korzystać z życia.

kliki w tak mlodym wieku uczysz sie odpowiedzialnosci, warto tez pamietac o zyciowej rownowadze - chyba najtrudniejsze co mozna dla siebie samego zrobic to byc w harmonii ze wszystkim :) no ale do pogodzenia. Ja jestem zdania, ze z zycia korzystam caly czas - kazdy na swoj sposob to robi - tylko badz przy tym madry i rozwijaj to co w Tobie najpiekniejsze i najbardziej wartosciowe , a przy tym najlepiej dochodowe i daje szczescie innym :)

reklama
reniuszek śliczny brzuszek i imponujące piersi :-) oj teraz masz czym oddychać:tak: kliki zdjęcie przepiękne :-) mówisz że jak będziemy mieć po 45 lat to będziemy z życia korzystać? no nie wiem ...a jak przyjdzie nam bawić wnuki? ;-)

Do góry