reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
kaisa pewnie że nie jest za późno! mi mąż robi zdjęcia od dnia w którym dowiedzieliśmy sie o ciąży i potem w każdą pierwszą sobotę miesiąca i tym sposobem mam z każdego miesiąca fotki, ale u mnie jeszcze brzucha w sumie nie widać, wiec róznicy specjalnie nie ma ;-) ale taka pamiatka to fajna rzecz.

reniuszek piękny brzusio!!! No i jesteś mega zgrabniutka !!! u mnie 10kg na plusie widać w tyłku i nogach i fałdach na plecach, więc nie wyglądam tak uroczo :) buziaki!!!!

Marcelina nastepnym razem zrobie jakies cale zdjecie normalnym obiektywem :) glowke mam mikroskopijna w porownaniu z cala reszta... a o nogach i tylku nie wspomne :/

Ja moge sie pochwalić nowym ciążowym zdjęciem. Piersi z A na B ale przeżywają to strasznie rozstępowo.. Cała spuchłam no i 50 kg mam już prawie 60. Mam nadzieję, że nie dobije do 78 tak jak przewidział do kalkulator.
Bardzo się cieszę, że mam Was bo maleństwo w młodym wiekusprawia, że niestety nie mam żadnej koleżanki "po fachu". Na uczelni ciężko, w zasadzie nikt nie rozumie przez co przechodzę. A przecież ciąża to nie sama sielanka! Dobrze że mam wsparcie w partnerze i w rodzinie. Pozdrawiam Was Piękne a moja mała Hania pozdrawia Wasze Maleństwa!

Uploaded with ImageShack.us

Reniuszek fajny brzuszek i fajna sukieneczka, uwielbiam takie:)
Kiki nono rodzinna sielanka, nic tylko w ramke i na komodzie postawic:D

Nie widac po was tych kilogramow, nie wiem gdzie je nosicie, chyba w torebce:p

reklama
dziuewczyny no i ja już po ważeniu u gina;/ okazuje sie że moja waga chce być moja wielką przyjaciółką i oszukuje mnie o 1,5kg;/
Waże już 56,5kg :( czyli 4,6kg na plusie od początku ciąży.
Wcześniej mówił że akurat przybieram i że 10kg pewnie przytuje, a teraz mówi że daje mi limit do 13kg;/
A po świętach pewnie przekrocze 60! eh... mam doła;)

Do góry