reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

Renatal wiem o tym :-D dlatego mam zaświadczenie od gina, że w ciąży jestem, może niekoniecznie widocznej, ale i tak zapinać pasów kategorycznie nie mogę.

reklama
kasiagaw bo każdy nacisk na brzucho jest dla mnie groźny. W 22tc wylądowałam w szpitalu na chirurgii. Tam stwierdzili, że ciąża stwarza zagrożenie moim nerkom i nacisk jaki wywierają pasy mi nie pomagałby.

exquise: to pewnie dlatego nie widać u Ciebie brzucha... maleństwo tak się usadowiło, że zamiast na zewnątrz to do środka i Ci narządy gniecie... pewnie masz łożysko na przedniej ścianie?
martolinka: no masz kochana już co dźwigać:) prawdziwy ciążowy brzuszek! exquise przy Tobie to jakby śniadanie porządne zjadła;-)... no ale za to po porodzie w mini wskoczy i tyle będzie o jej brzuchu widać... a ja moją piłką to pewnie za dwa lata do ładu dojdę ;)

lene jest dokładnie tak jak mówisz: łożysko na przedniej ścianie i pogniecione narządy. No, ale trudno ważne że Wiktor czuje się tam doskonale :)
haha, z tym śniadaniem to mi sie podobało :-D

jest tu kilka takich małych brzuszków i pokażą one nam po porodzie jak wygladaja w opinającym topie;-)a ja bede wtedy puchnąć z zazdrości:-p

Exquise brzuszek malutki, ale za to nie bedziesz sie musiala martwic o zrzucanie po porodzie :)
Martolinka Twoj tez rewelacyjny :) moj tez nie jest najmniejszy wiec wiem jak to jest tyle dzwigac :)

Ja planuje sesje brzuszkowa ale tymczasem wstawie wam fotke :)

DSC00931.jpgDSC00937.jpg

reklama
Do góry