reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
dziewczyny, kochane jesteście, 100% poprawy humorku, ktory dołuje przed każdym wyjściem, bo nie mam się w co ubrać.
to czego nie widać na fotce, to cellulit na udach, który mi się strasznie pogłębił w czasie ciąży :-( czytałam co nieco i chyba to hormony ciążowe, ale jest już plan walki: teraz masaż a potem ćwiczenia :-)
buziaki w wasze śliczne bez wyjątku brzuszki

Na cellulit polecam masaże bańką chińską. Po serii zabiegów prawie się z nim pożegnałam. W ciąży niestety nie można tego masażu stosować , ale później zwalczę go na pewno.

Do rzeczy.. w miesiąc przybyło mi 3 kg.. na plusie mam więc już niecałe 14:cool2:Gin już się nie odezwał nawet bo zobaczył mój morderczy wzrok. Powiem Wam , że bardzo się starałam w tym miesiącu i przytyło mi się mniej faktycznie , ale tylko kilogram mniej niż ostatnio. Zaczynam wierzyć , że to jest mi pisane po prostu. najważniejsze , że potrafię zrzucić jak chcę

rekinasia ja na cellulit stosowalam taka paskudna papke z kofeina i czyms tam jeszcze (dostawalam od kolezanki z salonu kosmetycznego) oklejalam to folia spozywcza i skakalam na skakance ile sie dalo :) - efekt fajny !

No to w końcu ja się "pochwale" zdjęcie co prawda kiepskie i nie za dużo widać ;/
Oto mój brzuch nie wygląda jak ciążowy tylko dość mocno otłuszczony ;/ Dlatego zazdroszczę Wam tak pięknych i zgrabnych brzuszków :zawstydzona/y: :happy:
Brzuch wieloryba :D

IMAG0535.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
martolinka ważne też jest o której jesteśmy ważone. wieczorem zawsze mamy 1kg więcej albo i ponad. Ja też stosowałam masaż bańką chińską, ale sama sobie go robiłam. Własnie sie zastanwiałam czy można go robić w ciąży. Ja kupiłam sobie dzisiaj krem na cellul;it PerfektaMama od 4 m-ca można stosowac więc chyba jest bezpieczny.....
cobraOna dupeczka chudziutka i takie narzekania!!!! U Ciebie chłopaczek czy dziewczynka bo nie pamiętam?

Do góry