reklama
Pomysł z zamkniętym wątkiem fotkowym jest doskonały!!!
Brawo dla Pinki!!!
Mam nadzieje ,że również będę mogła z niego korzystać.
Drogie koleżanki,a może jeszcze utworzymy sobie jeden zamknięty wątek,taki gdzie będziemy mogły pisać sobie o naszych bardziej prywatnych sprawach,różnych problemach itp.Co o tym myślicie?????
Brawo dla Pinki!!!
Drogie koleżanki,a może jeszcze utworzymy sobie jeden zamknięty wątek,taki gdzie będziemy mogły pisać sobie o naszych bardziej prywatnych sprawach,różnych problemach itp.Co o tym myślicie?????
futrzakowa
yea! to ja!
mi tez chyba by się przydało ciut schudnąć ale z drugiej strony bardziej cieszy mnie brak mdłości
Aneta - ja mysle, ze jeszcze za wczesnie na zamkniety watek - zdjecia tak, ale do pogaduch to nie. Caly czas dochodza przeciez nowe dziewczyny, a wiesz jak jest - jak bedzie watek zamkniety to wszystkie beda na nim pisaly, a nie na otwartym. Moze poczekajmy troche, co?
Pomysł z zamkniętym wątkiem fotkowym jest doskonały!!!
Brawo dla Pinki!!!
kochana na watku zamkniety jst otwarty temat zarówna ze zdjeciami jak i kolejny temat w ktorym mozna pisac to czego na głownym nie chcemy ,jak dziewczyny beda juz pewne i jakos sobie zaufaja na zmiane napewno pisac beda ,natomiast kolejnych watkow zamknietych zakladac nie bedziemy
a dostep dostaniesz jak najbardziej tylko troszke sie poudzielaj pozdrawiam
reklama
kochana na watku zamkniety jst otwarty temat zarówna ze zdjeciami jak i kolejny temat w ktorym mozna pisac to czego na głownym nie chcemy ,jak dziewczyny beda juz pewne i jakos sobie zaufaja na zmiane napewno pisac beda ,natomiast kolejnych watkow zamknietych zakladac nie bedziemy
a dostep dostaniesz jak najbardziej tylko troszke sie poudzielaj pozdrawiam
superrrrr dzięki temu będzie porządek:-)