reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Fifronka Ty juz nie zrzucaj bo znikniesz;)
Vetus Tobie tez nie zaszkodzi pare kilo wiecej jak przed ciaza;)
Malinka oczywiscie ze pamietam Twoj sliczny balonik:) i podziwiam jak szybko zrzuciłas kilogramy.Mnie tez nie podoba sie ten flaczek;)

reklama
wierka piękna z Ciebie ciężarówka:-) i zupełnie inaczej wyglądasz po buzi niż na tym zdjęciu z avatarka:tak:

no no kilogramy spadają;-) u mnie też spadało i stanęło - do wagi sprzed ciąży brakuje 4 kg, tyle że ja do tych szczupłych nie należę, więc jakby się udało zrzucić więcej to bym się nie pogniewała;-) jednak za odchudzanie się zabiorę jak wyniki krwi będą w normie, teraz nie będę szaleć

wierka- ale ty masz zgrabny brzuszek w szoku jestem.........
Ola- szpic cudowny Goska sie niezle wypieła heheh to ja uz miałam kosmiczna nadwage bo 23 na plusie

u mnie waga ani drgnie nadal 59 czyli 10 na plusie;-)

dziewczyny jak tak czytam to bardzo szybko wam waga w dól idzie,ja przed ciążą nawet taka szczupła nie byłam jak wy po:-D

Ja zapomniałam wkleic a to zdjęcie w dniu terminu czyli 5 dni przed porodem.
40tydz.jpg
Aktualnie z +18 zostało +6. Ale po prostu patrzeć nie mogę na ten brzuch, chciała bym założyć w końcu coś ładnego, obcisłego a nie chować ten zwis w szerokich koszulkach...

ja już doszłam do wagi sprzed porodu ...pewnie niejedzenie słodkiego i lekkostrawna dieta pomogły... oczywiście brzucho nie wygląda jak przed:-) nie jest zły (myślałam że będzie wyglądał gorzej) ale jest taki sflaczały no i zamiast pępka jest mega dziura... ale jeszcze duuużo czasu by się tym zając... zresztą teraz nie to mi w głowie:-) jako że nie należę do drobnych dziewczynek mam nadzieję że jeszcze parę kilo zleci...

reklama
ja sie pochwale ze teraz mija niecale 3 tyg od porodu i u mnie nie ma zwisa ani nic rakiego a waga? w dzien porodu bylo 77 kilo a teraz mam 62:)czyli wracam do siebie i nawet w jedne moje spodnie normalne juz wchodze:)

Do góry