reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Fifronka Ty juz nie zrzucaj bo znikniesz;)
Vetus Tobie tez nie zaszkodzi pare kilo wiecej jak przed ciaza;)
Malinka oczywiscie ze pamietam Twoj sliczny balonik:) i podziwiam jak szybko zrzuciłas kilogramy.Mnie tez nie podoba sie ten flaczek;)

reklama
wierka piękna z Ciebie ciężarówka:-) i zupełnie inaczej wyglądasz po buzi niż na tym zdjęciu z avatarka:tak:

no no kilogramy spadają;-) u mnie też spadało i stanęło - do wagi sprzed ciąży brakuje 4 kg, tyle że ja do tych szczupłych nie należę, więc jakby się udało zrzucić więcej to bym się nie pogniewała;-) jednak za odchudzanie się zabiorę jak wyniki krwi będą w normie, teraz nie będę szaleć

wierka- ale ty masz zgrabny brzuszek w szoku jestem.........
Ola- szpic cudowny Goska sie niezle wypieła heheh to ja uz miałam kosmiczna nadwage bo 23 na plusie

u mnie waga ani drgnie nadal 59 czyli 10 na plusie;-)

dziewczyny jak tak czytam to bardzo szybko wam waga w dól idzie,ja przed ciążą nawet taka szczupła nie byłam jak wy po:-D

Ja zapomniałam wkleic a to zdjęcie w dniu terminu czyli 5 dni przed porodem.
40tydz.jpg
Aktualnie z +18 zostało +6. Ale po prostu patrzeć nie mogę na ten brzuch, chciała bym założyć w końcu coś ładnego, obcisłego a nie chować ten zwis w szerokich koszulkach...

ja już doszłam do wagi sprzed porodu ...pewnie niejedzenie słodkiego i lekkostrawna dieta pomogły... oczywiście brzucho nie wygląda jak przed:-) nie jest zły (myślałam że będzie wyglądał gorzej) ale jest taki sflaczały no i zamiast pępka jest mega dziura... ale jeszcze duuużo czasu by się tym zając... zresztą teraz nie to mi w głowie:-) jako że nie należę do drobnych dziewczynek mam nadzieję że jeszcze parę kilo zleci...

reklama
ja sie pochwale ze teraz mija niecale 3 tyg od porodu i u mnie nie ma zwisa ani nic rakiego a waga? w dzien porodu bylo 77 kilo a teraz mam 62:)czyli wracam do siebie i nawet w jedne moje spodnie normalne juz wchodze:)

Do góry