reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Vetka od ostatniej fotki mam wrażenie że widać dużą różnicę w wielkości brzuszka:-) a na połączenie Twojego brzusia z taką zgrabną figurką mogę powiedzieć tylko WOW!!!

Papciarku...oooo no to tym razem wykruszyłaś się z wspólnej wizyty :-) a koszule..no dobra wybaczam Ci skoro kupił ją Twój Emek :-D

Vetka...powinnaś startować na MISS w stanie błogosławionym :-):tak:

Wredniak...a ja mam kolor Amarant ;-)

Pinka...e tam kg by się człowiek przejmował...no stress:-)

A że dziś wchodzę w 39 tydzień i może być różnie to wstawiam fotki mojego brzuszka - może ostatnie ??

20110223248.jpg20110223249.jpg

Powiem Ci Vetus, że faktycznie siedzi mi dupskiem pod żebrami jak nic-niemniej może On taki duży a ma mało miejsca bo w dole go od kilki dni też czuję konkretnie...a z drugiej strony powiedział mi lekarz ,że u pierwiastek brzuch obniża się na chwilę przed lub nawet w trakcie porodu więc już w ogóle nic nie wiem....pomożecie?? ;-)

cliford zgrabny brzuszek:-) pewnie lekarz ma rację i obniży się przed wielkim finałem:tak: ja szczerze nie pamietam kiedy mi się obniżył przy pierwszej ciąży...

Clifordzik ale mamy podobne brzuchy:) Przynajmniej tak mi sie wydaje:) Ja zalamana chodze, ze on tak wysoko, ale skoro Twoj lekarz powiedzial, ze u pierwiastek to normalne... hmm nic tylko rodzic:))

reklama
Co do mojej zgrabności to bym się nieco pospierała kochane...:zawstydzona/y::tak:

Masala...no tak mi powiedział ale bądź tu człowieku mądrym ;-) ja tam mogłabym już rodzić...ooo...zdecydowanie!!!!:-)

Do góry