reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Odważę się pokazać wam jak wygląda bliżej mój brzuchol... Z boku nie pokazuję - na dole wisi mi straszna fałda i nie wygląda to najlepiej ;]
P1240412.JPG

kiniorek, rozumiem, że przejmujesz się rozstępami? A używasz zapobiegawczo jakichś specyfików? Ja niestety też mam tendencję do powstawania rozstępów i zaczęły wychodzić w 8mc... Mimo to smaruję i mam nadzieję, że chociaż trochę pomaga. Twoje już bledną, więc chyba wyszły wcześniej? Ja mam cały czas czerwone.
Dość szybko wyszły mi na piersiach, ale ładnie zbledły i praktycznie ich nie widać ;-) będę mogła nosić dekolciki

Oj no ja smarowałam ale nic to nie dało. Ja na szczęście zawsze miałam duże piersi i nie mam rozstępów. Dawno mi wyskoczyły rozstępy - gdzieś w 6 miesiącu chyba. Najgorsze jest właśnie to, że na dole mi się taki flak skóry zebrał :-( nie wiem z czego to. Tak jakby najpierw na dole mi brzuch urósł a potem do góry poszedł i ta skóra co się naciągnęła została... No ale trudno. Trzeba będzie jakiś sexy jednoczęściowy strój kupić i tyle ..

Koncia...kochana poleruje tylko i wyłącznie balsamem z zieloną oliwką ZIAJA ;-)

Papciarku...jak znam życie to z 40 tc też wstawię ;-)

Kiniorek...matka natura niestety rzadko jest łaskawa...ale nie przejmuj się...to idzie zatuszować a dzidzia na pewno wszystko wynagrodzi!!! :tak:

Dziękuję za miłe komentarze!!!

ja przytylam w ciazy 20 kilo poki co..przez ostatni miesiac 5 kilo..w sumie nie jem zbyt duzo chyba..moja mama i siostra tyly w ciazy okolo 10 kilo..ja szczerze mowiac czuje sie ciezko ale chyba az tak bardzo niewidac tych kilogramow..nawet taka pani lekarz co ze mna rozmawiala ostatnio mowi "pani to chyba prawie nie przytyla w ciazy" hahhaha,ale jednak liczby nie klamia;/ja mysle ,ze waga to w sumie nie problem w tym przypadku,,najwazniejsze jest zdrowie i nasze naszych dzieci czego zycze wszytskim Wam marcoweczki:p

okej to i ja siebie wstawie w 38 tyg bo to juz chyba ostatnia moja brzuszkowa fotka... a wlosciwie dwie:)...na wadze ...hmmm... nie wazne wazne ze Szymonek rosnie:) nastepne to wam pokaze juz pewnie ze szpitala:)100_0708.jpg100_0720.jpg

chcialam sobie na pamiatke zrobic zdjecie moich 45 cm dodatkowych bo by mi potem nikt z pl nie uwierzyl jak wroce tam po ciazy kiedys:):-)

reklama
Do góry