reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
vetka - twoje cialo wpedza mnie w kompleksy:-) slicznie wygladasz;-)
K
koncia
Gość
Vetka, rzeczywiście malutki, ale jaki śliczny :-)
Pinka - za moment dzidzia będzie z tobą więc nie pękniesz, a twoja dzidzia to raczej wielkością jest pod Malinkowego Jasia, bo moja mała to raczej w dolnych rejestrach, może nie aż tak jak Fifroneczki Elunia ale raczej 3 kg nie będzie miała
Vetka, cholercia- to z takich brzusiow jak twoje nie ma rozstepow ...teraz juz wiem
sliczny brzunio- a dlaczego piszesz ze pewnie ostatnia fortka- beda ci porod przyspieszac- ze wzgledu na to lozysko? Ja wlasnie dzis 35 zakonczylam ;-) ale wedlug moich testow owu- powinnam zakonczyc jutro ;-)
sliczny brzunio- a dlaczego piszesz ze pewnie ostatnia fortka- beda ci porod przyspieszac- ze wzgledu na to lozysko? Ja wlasnie dzis 35 zakonczylam ;-) ale wedlug moich testow owu- powinnam zakonczyc jutro ;-)
tulipku, coraz więcej znaków na niebie i ziemi wskazuje że 8 marca będzie trudnym terminem do utrzymania, a fotki robię tak co 2-3 tyg. No ale zobaczymy, oby jak najdłużej w dwupakuVetka, cholercia- to z takich brzusiow jak twoje nie ma rozstepow ...teraz juz wiem
reklama