reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

PASTELA - ale laska :szok::-) o kurde:-) tez bym chciala miec takie cialko:)
NIKUSIA - rozstepy tylko na boczkach to zbledna i nic nie bedzie widac wiem bo sama mam z dziecinstwa kilka i zbledly i az tak mi sie nie daja we znaki:tak:

reklama
IMG_1001.jpgno chyba az taki duży nie jest co?

Pastela ale super wyglądasz:-) laseczka - marcóweczka:tak:
nikusia fajny brzusio :tak: tak jak buziaczek pisze, na boczkach te rozstępy szybko zbledną i nie będą w ogóle się rzucać w oczy;-)
papcia brzuszek ekstra - jak na ciężarówkę z 9 miesiąca przystało...a te pazurki, no no:-D

Nie wylazł a szkoda bo mnie sie odstające podobają teraz czekam na tą sliczna linie m mówi że pomału coś sie tam robi

papciaoddam ci moj pepek bo wszyscu sie z niego smieja :cool2: a co do linii to moja tez jest strasznie slabo widoczna... ale mi ogolnie cialo zciemnialo w ciazy moze tez masz podobnie i temu linie mamy mniej widoczna:tak:

Pastelka...rozstęp to nic w porównaniu do tej ślicznej piłeczki jaką masz ;-)

Papciarku...a kiedy masz następną wizytę bo ja 7 marca?? A co do piżamki to naprawdę nie rozumiem czemu kupiłaś taką jak ja :-D:-p mmmmmmm a jaki Ty masz piękny brzuś !!!!!! ;-)

Nikusia...no rozstępy to Cię nie oszczędziły kochana ale jak widzę Twój niski brzuś to tylko myślę o tym,że zaraz dzidzia Ci to wszystko wynagrodzi!!! ;-):tak:

reklama
Cliford czyli tym razem nie zapapugowałaś bo ja mam 2i9 haha a piżamke kupił mi m na gwiazdke hehe

Do góry