reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Pastelka ale fajniusi ja tam żadnego pękniecia nie widze

Cliford wiesz co nie dosyć że wizyty za mną papugujesz to jeszcze piżame taką samą musisz mieć no wiesz Ty co

Obiecalam, ze wrzuce zdjecia na poprawienie humoru mamusiom, ktore narzekaja na rozstepy:-):-) popatrzcie na ten okaz i sie dowartosciowujcie;-);-)

IMG_3183.jpgIMG_3169.jpgIMG_3184.jpg

36 tydz. + 22 kg

nikusia, śliczny, kształtny i baaardzo opadł :tak: nie są takie złe te rozstępy, a straszyłaś takimi wielkimi :-p
ja ostatnio sobie wkręcam, że to takie ładne jak fale na morzu...:rofl2:

koncia, pinka - dziekuje:-) a co do brzuszka to juz sie chwalilam na innym watku...ze jeszcze tydzien mam przytrzymac...mam skrocona szyjke i musze sie oszczedzac bo na dniach moge rodzic:-) a za tydzien bede w terminie wiec mam sie nie martwic, wiec brzusio mi juz opadl...i nie powiem lepiej sie oddycha;-);-) hehe...no i jesli chodzi o objawy to juz mam te przepowiadajace porod...

reklama
Do góry