reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
ja tam wiem że sporo zależy od genetyki ... ale że nie wiem jak to do końca z tym wszystkim jest to się smaruję:-) oliwki jakoś nie lubię ... nigdy mi nie pasowała :-) więc kremik przeciw rozstępom jest w ruchu:-D

genetyka swoją drogą, moja mama nie miala nigdy rozstępów, ale ja chyba mam do nich skłonności poprostu. na piersiach mi się pojawiły jakiś czas temu, i kilka na pupie ale nie smarowałam ich codziennie.. za to teraz nadrabiam, a najbardziej sie skupiam, na brzuchu i nogach
ja oliwkę w żelu używam od dawna, wcześniej zwykłą w żelu z johnsona, a teraz tą *spam*, ale oczywiście na wilgotną skórę!! bo na suchą skórę jak się smaruje to nic to nie daje, a jak jest nawilżona mokra skóra to oliwka ładnie się wchłania.
no nic co ma byc to będzie, i jak sie beda miały pojawic rozstępy to się pojawią..

ja mam juz +10 hehe jeszcze pewnie troszke utyje ale brzuch mi nareszcie zaczyna porządnie rosnąc i znowu mam problem z sukienką;/

reklama
Dziewczyny - śliczne brzuszki, a Milutka to jak taki balonik, którego bałabym sie już bardziej pompować bo pęknie!! :szok::-D

Co do balsamów - ja od początku używam Pharmaceris dla kobiet w ciąży i jestem bardzo zadowolona. Smaruję też (oprócz brzuszka i biustu) pupę i uda - bo mojej mamie rozstępy właśnie na udach w ciąży wyszły :szok:

Do góry