reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

studniówka nago jeeee:) była bym królową balu

Na mojej studniówce mieliśmy koleżankę na przełomie 8 i 9 miesiąca w ciąży. Szalała i dobrze się bawiła a skakała jak na gumce. nauczyciele się bali, że będą musieli poród odbierać, ale nic takiego się nie działo a Kasia jedną ręką trzymała pod brzuchem drugą nad i kicała dalej.

reklama
Dziewczyny - śliczne brzuszki, a Milutka to jak taki balonik, którego bałabym sie już bardziej pompować bo pęknie!! :szok::-D

No jest w tym coś racji- ja tez mam takie wrażenie...a to wszystko przez te moje dwie pupcie wypchnięte do góry:) nie dosc ze ciezko przez nie stwierdzic czy brzuszek twardnieje to jeszcze to wszystko sprawia takie wrażenie jakby zaraz miało pęknąć:):-D:-D

201101051531.jpg201012061329.jpg201101131571.jpg201101131578.jpg
Ostatnio mocno mnie ciagneło i swedziało a o to efekty;)
Futerko specjalnie dla Ciebie moje jajo od przodu;)ale cos juz ten kształt troche zanika;)

reklama
Dzieki dziewczyny,ostatnio wklejałam fotke chyba z tydzien temu ale w pare dni mi tak urosł ze musiałam to pokazac;)
Ancia podobno dziewczynka;)

Do góry