reklama
patik80
Fanka BB :)
i kolejny wysyp brzuszków:-)
pestusia brzusio urósł - widać dużą różnicę
cliford to że synek się wypina i napina to jedno - a brzuszek sam w sobie jędrniutki:-)
Milutek wcześniejsze zdjęcia wyraźnie pokazywały że brzuszek się obniżył, a teraz znowu powędrował do góry - robią akrobacje te Twoje dziewczyny wygladasz super!
lokata świetne fotki brzuszka:-)
masala brzusio śliczny a ta figurka...:-) tylko pozazdrościć
Scarletka kolejna zgrabna ciężarówka - brzuszek słodziutki:-)
pestusia brzusio urósł - widać dużą różnicę
cliford to że synek się wypina i napina to jedno - a brzuszek sam w sobie jędrniutki:-)
Milutek wcześniejsze zdjęcia wyraźnie pokazywały że brzuszek się obniżył, a teraz znowu powędrował do góry - robią akrobacje te Twoje dziewczyny wygladasz super!
lokata świetne fotki brzuszka:-)
masala brzusio śliczny a ta figurka...:-) tylko pozazdrościć
Scarletka kolejna zgrabna ciężarówka - brzuszek słodziutki:-)
K
koncia
Gość
Scarletka, śliczna piłeczka, zgrabna i ślicznie szczupło wyglądasz jak na ostatni trymestr ja taki brzusio miałam jakoś w 6 miesiącu.
cliford
Fanka BB :)
Scarletka...brzusio pieeeeeeerwsza klasa!! Taki zgrabniutki!! ;-)
Clifordzik ale się nasmarowałaś, na pewno to zaprocentuje i rozstępy Cię ominą
Lokata co fota to ładniejsza bielizna, jak na zgrabnej modelce
Masala kruszynko, zero tłuszczyku w ciąży to się chyba nie zdarza, a tu proszę
Scarlet po prostu piknie Przez tą fioletową bluzkę to tak jak bym patrzyła na siebie ze 2 miesiące temu
Lokata co fota to ładniejsza bielizna, jak na zgrabnej modelce
Masala kruszynko, zero tłuszczyku w ciąży to się chyba nie zdarza, a tu proszę
Scarlet po prostu piknie Przez tą fioletową bluzkę to tak jak bym patrzyła na siebie ze 2 miesiące temu
Dziewczyny mam takie pytanie, odnośnie brzuszka, smaruje się kilka razy dziennie oliwką w żelu dla kobiet w ciąży, a i tak wydaje mi się, że moja skóra jest 'sucha'? po bokach brzucha jakby, mam wrazenie popekanej skórki, mimo, że jest nawilżona. hmm mam nadzieje, że to nie rozstępy!
reklama
Oj chyba musisz poczekać do rana na odpowiedzi...bo ja sie smaruje balsamem i wszystko jest puki co oki Ale na pewno mamy tu dziewuszki które smarują się tak jak Ty oliwkaDziewczyny mam takie pytanie, odnośnie brzuszka, smaruje się kilka razy dziennie oliwką w żelu dla kobiet w ciąży, a i tak wydaje mi się, że moja skóra jest 'sucha'? po bokach brzucha jakby, mam wrazenie popekanej skórki, mimo, że jest nawilżona. hmm mam nadzieje, że to nie rozstępy!