reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
cat gdzie ty masz te kilogramy???????????????:szok::szok::-D:-Dsliczna pilka!!;-)
pestusia nie do wiary jak urosl!! ale zmiana z boku wygladam podobnie:-p
cliffordzik- pierwsza klasa tak trzymaj! tak to mozesz tyc!;-):tak:

Buziak - bo Ty i ja ten sam czas ciąży co do dnia:> więc i wyglądać musimy podobnie hehehe:> ciekawe czy razem do szpitala pojedziemy;)

hehe ;-)fajnie chcialabym ale raczej do wakacji w pl nie bede a i moje rodzinne bielsko nie w ta strone:-Dmoze do uk wpadniesz na porod?? bedzie nam razniej:):-)

Milu Kochana Moja - mały brzusio?;> jesteś cudowna:*, ale ja mam wrażenie, że niedługo zacznie przeważać do przodu i będę się tak turlać zamiast chodzić:D
Buziaku - no mi to dwa razy nie mów, strasznie chciałabym do UK znowu pojechać, ale może odłożymy to jednak na jakiś czas po porodzie ok?;) teraz bym się nie odważyła już chyba;) ale ciekawe czy chociaż w miarę równym czasie zacznie się u nas poród nie?

tez sie na tym zastanawiam:) choc powiem ci ze nie wydaje mi sie ze dociagne do 12go bo np wczoraj raczej na pewno mialam jakies skorcze liczylam czas i 10 sekund trwalo spiecie brzuszka i przestalo ale ewidentnie moge powiedziec ze to byl skurcz, bo bardzo charakterystyczne uczucie... niestety:szok:ale te podobno jeszcze nie grozne...oby...

Czy widać jakąś różnice:)??????:rofl2:

nm.jpg

...bo ja mam wrażenie ze na gorze sie zrobiła większa piłka...hmmmm

Obraz 009.jpgObraz 016.jpg

...w obwodzie przybyło nam tylko 3 cm od tamtego czasu....
...bilans + 16,5 kg....

reklama
Do góry