reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

dziewczyny, wszystkie brzuszki przesliczne, przepraszam,ze nie kazdej z osobna, ale ogladalam na biezaco a teraz jak przyszlo odpisac to niepamietam co ktorej :)
ostatni brzuszek cliforda - sliczny i zadbany :)

reklama
Cat cos mi sie nie chce wierzyc w te 22kg;-) moze waga jest zepsuta:tak:brzuszek super:tak:
Pestusia oj urosłas,nie da sie ukryc;-) super wygladasz:tak:
Cliford alez sie błyszczy,jak karoseria limuzyny;-)pieknie rosniesz:-),a te niezadowolone minki to co maja znaczyc?chyba nie myslisz ze za duzo przytyłas?

Cat- brzusio sliczny a te kg to chyba waga ci płata psikusa bo ja tam nic nie widzę
Pestusia- w szoku jestem ze az tak ci wystrzelił do przodu super!!!!!!!
Cliford-niezła chatkę ma Wiktor:tak::tak: i nadal ty chudzina tylko brzuszek rosnie:-p

Olcia....No właśnie przerażenie mnie ogarnia jak widzę się w lustrze i już mam stracha co będzie dalej i po porodzie :-( tzn nie to żebym miała jakąś manię na punkcie swojego wyglądu i wagi ale lubię czuć się dobrze z samą sobą po prostu ;-)

Pinka...ojjjj uwierz mi do chudziny daleko ;-)

Martuś...bo póki co ich nie ma...ale csiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;-)

Cliford 33 tydz i ani jednego rozstępu,a uda jakie szczuplutkie,tylko pozazdrościć ciążowej figurki
Pestusia,brzusio w sam raz
Catballou jaka fajna piłeczka
Malinaa masz co dźwigać:tak:
Wredniak,czy ty przypadkiem córci się nie spodziewasz?Bo po brzuszku widać ze chyba tak:-)

Cliford ale czego Ty sie boisz? przeciez nie wiele przytyłas a koncowka juz blisko i to co nam teraz przybedzie to w wiekszosci waga dzidzi ,takze spokojnie bedzie dobrze;)
Ja juz mam 10kg na + i jak wczoraj zobaczyłam siebie na fotkach z urodzin M to wpadłam w przerazenie,bo jestem jak baleron,uda ogromne,twarz jak paczek albo i dwa i te wielkie cycki,masakra.....

reklama
Do góry