reklama
Cat cos mi sie nie chce wierzyc w te 22kg;-) moze waga jest zepsutabrzuszek super
Pestusia oj urosłas,nie da sie ukryc;-) super wygladasz
Cliford alez sie błyszczy,jak karoseria limuzyny;-)pieknie rosniesz:-),a te niezadowolone minki to co maja znaczyc?chyba nie myslisz ze za duzo przytyłas?
Pestusia oj urosłas,nie da sie ukryc;-) super wygladasz
Cliford alez sie błyszczy,jak karoseria limuzyny;-)pieknie rosniesz:-),a te niezadowolone minki to co maja znaczyc?chyba nie myslisz ze za duzo przytyłas?
Marta1981
Rodzyneczka
Cliford, M-1 rewelacja i nawet rozstępów nie widać ;-)
Pestusia, rośniecie w siłę .
Cat - super brzucholek.
Pestusia, rośniecie w siłę .
Cat - super brzucholek.
Cat- brzusio sliczny a te kg to chyba waga ci płata psikusa bo ja tam nic nie widzę
Pestusia- w szoku jestem ze az tak ci wystrzelił do przodu super!!!!!!!
Cliford-niezła chatkę ma Wiktor i nadal ty chudzina tylko brzuszek rosnie
Pestusia- w szoku jestem ze az tak ci wystrzelił do przodu super!!!!!!!
Cliford-niezła chatkę ma Wiktor i nadal ty chudzina tylko brzuszek rosnie
cliford
Fanka BB :)
Olcia....No właśnie przerażenie mnie ogarnia jak widzę się w lustrze i już mam stracha co będzie dalej i po porodzie :-( tzn nie to żebym miała jakąś manię na punkcie swojego wyglądu i wagi ale lubię czuć się dobrze z samą sobą po prostu ;-)
Pinka...ojjjj uwierz mi do chudziny daleko ;-)
Martuś...bo póki co ich nie ma...ale csiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;-)
Pinka...ojjjj uwierz mi do chudziny daleko ;-)
Martuś...bo póki co ich nie ma...ale csiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;-)
Cliford 33 tydz i ani jednego rozstępu,a uda jakie szczuplutkie,tylko pozazdrościć ciążowej figurki
Pestusia,brzusio w sam raz
Catballou jaka fajna piłeczka
Malinaa masz co dźwigać
Wredniak,czy ty przypadkiem córci się nie spodziewasz?Bo po brzuszku widać ze chyba tak:-)
Pestusia,brzusio w sam raz
Catballou jaka fajna piłeczka
Malinaa masz co dźwigać
Wredniak,czy ty przypadkiem córci się nie spodziewasz?Bo po brzuszku widać ze chyba tak:-)
futrzakowa
yea! to ja!
pestusia - pięknie rośniesz:-)
clifordzik - suuper piłeczka:-) taka jędrniutka i śliczniutka:-)
clifordzik - suuper piłeczka:-) taka jędrniutka i śliczniutka:-)
Cliford ale czego Ty sie boisz? przeciez nie wiele przytyłas a koncowka juz blisko i to co nam teraz przybedzie to w wiekszosci waga dzidzi ,takze spokojnie bedzie dobrze
Ja juz mam 10kg na + i jak wczoraj zobaczyłam siebie na fotkach z urodzin M to wpadłam w przerazenie,bo jestem jak baleron,uda ogromne,twarz jak paczek albo i dwa i te wielkie cycki,masakra.....
Ja juz mam 10kg na + i jak wczoraj zobaczyłam siebie na fotkach z urodzin M to wpadłam w przerazenie,bo jestem jak baleron,uda ogromne,twarz jak paczek albo i dwa i te wielkie cycki,masakra.....
reklama
zgadłaś spodziewam się córci Gabrysi )