reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

dawno mnie tu nie było...Wasza brzucholki są super:-), wszystkie co do jednego i też sie zastanawiam jak Wy to robicie, że tyjecie i tego po prostu w ogóle nie widać;-) jedyne co widać to zgrabniutkie mamuśki z piłeczkami :-) ja też tak chcę!

reklama
to i ja się pochwalę;) pierwsze zdjęcie - 29 tydzień, drugie 31 t 3 d. Chyba trochę urosłam:D a paradoksalnie przyrost wagi w tym okresie najmniejszy;) P1030116.jpg P1030120.jpg
pencil.png

Łał ! ale brzuszki poszły do przodu że aż szok! :-)
Śliczne macie piłeczki i różnica już się zgubiła z milutkiem :-) Mnie mój brzuch już troszkę zaczyna męczyć i wolałabym tak jak cat już tulić maleństwo i nie mogę się doczekać:-D
pestusia napewno dzidziuś przybiera na wadze i dlatego taka mróżnica

Kasia K-Z...brzusio ślicznie się uśmiecha a więc i wygląda cudnie!!;-)

Miluś...skoro brzunio rośnie to znaczy ,ze maleńkie też coraz większe- tak trzymaj szczęściaro :-)

Maggy...jeny jaka kształtna piłeczka....:szok: napatrzeć się nie mogę :-) super!!!

Doveinred...śliczne mieszkanko :tak:;-)

Wredniak...no no urósł Ci ten Twój brzucholek!! Super!;-)

Malinka...rośniesz w zabójczym tempie!!:-) Mieszkanko cudne!!

Cat...ślicznie wyglądasz i rośniesz zgrabnie !!;-)

Pestusia...toż Ty maleństwo jesteś!!!:-) ale fakt nie da się ukryć ,że brzusio rośnie!

No to więc i ja pochwalę się moim mieszkankiem dla Wiktorka;-)
32/33 tydzień
:-) + 8,5 kg:baffled::baffled:

20110106183.jpg20110106198.jpg20110106189.jpg

Clifordzik - chyba się w Tobie zakocham:D:D "maleństwoooooo" :> - ale to pięknie zabrzmiało, aż mi się mordka uśmiechnęła:> Kochana Twoje mieszkanko jakie jędrne! jaka skórka wypielęgnowana:> pięknie i bardzo zgrabnie:)

reklama
Do góry