reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Mili, rzeczywiście piłeczka urosła u góry :tak: brzunio prześliczny, nie można od niego oderwać wzroku.
lokata, super rośnie i fajnie wyglądasz na tej pierwszej fotce. Specjalnie takie majtki w cekiny założyłaś? :-D sexi ciężarówka

reklama
fajnie wyglądasz na tej pierwszej fotce. Specjalnie takie majtki w cekiny założyłaś? :-D sexi ciężarówka
az mnie brzuch z tego rozbolal tak sie usmialam:-D
no ladnie sie prezenuje brzusio, ciaza ci sluzy:tak:a ta opalenizna lub karnacja slicznie podkresla balonik... wiem jedno ze dalabym sie pokroic za troche opalenizny na mojej bladej twarzy.... bo za niedlugo zapomne jak sie opala:-(

21ale83.jpg
vht6z5.jpg

Tak jak obiecalam.. oto moje malenstwo:p 31 tydzien i 3 dzien Obwod 91cm +4kg waga 57

Dziewczyny
SUPER BRUCHOLKI, patrząc na fotki wszytkim zaokrągla się górna część brzuszka:-p
Najlepsze porównanie byłoby gdyby zrobić fotkę zbiorową :szok:Brzucholków

P.S. majtki w cekiny mnie rozwaliły, można np.,,błysnąć u lekarza"

Ostatnia edycja:
masala ale krecha ci sie zrobila:) no i co ty narzekasz:) brzuszek masz zgrabniutki i bardziej od gory rosnie nie spada wiec do marca dotrzymasz na stowe:)ja tez kiedys wazylam 55 teraz juz nie pamietam takiej wagi:) e tam wroce do niej kiedys:) mi tam sie wydaje ze masz troszke wiecej niz 4 kilo na plusie - moze wage masz zepsuta:)

reklama
Lokata- brzusio piekny a jaki opalony:) a te majty faktycznie stały sie przebojem naszego wątku jak sexi koszulka Rudej:)

Masala- brawo:) w końcu w całej okazałości:) no i na co Ty narzekasz:) jak masz śliczny brzuszek:)

Do góry