reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Pinka jeszcze bardziej Ci zwisa???? :O Ja jak wstaję z siedzenia to muszę go już podtrzymywać ;)
Jaśko ma niezły pałac - to fakt! Widać taka moja uroda ;) Brzucho rósł od samego początku jak szalony ;) Ale może dzięki temu młody pomimo swoich sporych już gabarytów (liczę, że około 2500g) wciąż mieści się po jednej stronie brzucha ;)
Muszę magnez popijać, bo od wczoraj brzuszek twardnieje, a w samym środku takie kłucie czuję.. Daję nam max 3 tygodnie!!

reklama
Dzięki dziewczyny ;-) na tym zestawie widać dokłądnie zmiany brzusia, bo jak się jest z nim codziennie 24h na dobe to się nie widzi AŻ takich różnic:)
Milutek ja nie wiem też gdzie mi poszły te kilogramy, bo ja nadal chuda.. tylko z brzuchem ;-) na sylwestrze u znajomych, z ktorymi nie widziałam się dość sporo, z tekstem do mnie, że ja w ogole nie przytyłam i co ginek na to :O jak im powiedzialam, ze mam +10kg na plusie to uwierzyc nie mogli, troche poszlo w uszy, troche w pupe, reszta brzuś ;-)
Malinka ale masz duży brzuś, niesamowite to naprawdę 33 tydzień ? :O :))

Malina- no tak sklapniety jest ahhaah jak wstaje to tez go podtrzymuje a jak siedzie przy kompie to z rozkraczonymi nogami a brzuch pomiędzy bo inaczej nie usiedze bo mnie cisnie

wredniak- brzusie sliczny taki okrąglutki.
malina- WOW !! wyglada poprostu bardzo okazale . a właściwie rozmiary takie jak moje . Ale twoj to porostu iest ogromniasto sliczniusi :-)

reklama
Do góry