reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
o cholera ale laska!! dobrze ze moj balonik przy twoim nie stoi bo bym sie kompleksow nabawila!!rewelacja trzymasz sie jak w tej reklamie co nowe AUDI jezdzi posrod starych samochodow:-Dkurcze nie wiem czy ja w pl pokazuje ale tutaj robisz wrazenie!!- przynajmniej na mnie!

Agacina jaka zgrabniocha
buziaczek tej skóry to aż pozazdrościć oddaj kawałek!!!!
Vetka no w końcu Cie porzadnie wywaliło ale Ty po mnie najmłodsza stażem chyba jesteś więc miałaś prawo mieć długo malutki

No właśnie ja sie tak zastanawiam jak to jest z tym planowym cc bo jak moja mała sie nie obróci a cały czas jest ułożona tak samo to też cc i sie zastanawiam czy mnie wcześniej rozpakują czy będa czekali do rozpoczęcia akcji bo np kumpela tez miała planowana cc bo miała rozejście spojenia i kazali jej sie zglosić do szpitala dopiero jak sie zacznie

buziaczek tej skóry to aż pozazdrościć oddaj kawałek!!!!

papcia dziekuje:zawstydzona/y:chcialabym zeby taka zostala po porodzie tez ale watpie ze sie uda biorac pod uwage ile przytylam a jeszcze 2 miesiace planowo... nawet nie chce myslec do ilu kilosow dobije...po co sie dobijac?;-)a kawalek skory wysle ci kurierem szybciej bedzie-tylko adres podaj:):-D

reklama
Vetka pozazdroscic takiego brzuszka i figury, nie jedna z nas by chciala tak wyglądac:tak:

To moze i ja sie pokaze:-p
31tydzien:tak:
z Hania jakis 15tydz.
i z usg w 20tyg:tak:

Załączniki

• IMG_0002 (2).jpg
    IMG_0002 (2).jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 42
  • STP68922.jpg
    STP68922.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 44
  • STP68535 - Kopia.jpg