reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Ola- no no no:) super masz ten brzusio Ty zgrabniocho:);-):-)

Aga- he kolejna laska- gdzie ty masz ta dzidzie- tak szczupło wyglądasz ze ho :-D:-)

Buziaczek- ale masz słodka piłeczkę:) supcio:-)

Ostatnia edycja:
Buziaczek super brzuszek i wcale duża nie jesteś:happy:, gdzie Ty te 13 kg ukryłaś
ten krem to był fissan, ale naprawdę nie wiem czy to była jego zasługa, że nie mam rozstępów

masala ty sie nie nabijaj z mojej pilki bo ci myslami przeteleportuje moje kilogramy na twoje chude cialo:):-D;-)
az sie zaczerwienilam teraz:zawstydzona/y::-)fajnie ze nie widac az tak tych kilogramow:-Ddzieki bogu ze bylam chudzina przed ciaza:-pbrzuchol sie swieci bo go smaruje tym palmersem a skora wyglada po nim jak nowa i bardzo zdrowiutka takze polecam:tak:smaruje sie bo w mojej rodzinie duzo rozstepow i problemow skornych niestety... ale po ciazy chyba sie przezuce na krem od agnes bo mowila ze zaden rozstep jej po ciazy nie zostal...hmmm ... kto wie moze i na mnie podziala;-)a wogole to lubie ciaze bo zbrazowialam bez solarium...taki kolor juz zostanie???

Ostatnia edycja:
buziaczek ale mi daleko do nabijania sie!! Ja powaznie mowie, ze Ci zazdroszcze bo moja pilka nie rosnie tylko stoi w miejscu i mam wrazenie, ze wyglada caly czas tak samo... :((

za bardzo sie martwisz;-) mi powiem ci na metrze nie rosnie ale mierze sie ciagle w pepku a brzuch mi od gory przeciez tez rosnie wiec tego sie tak nie zauwaza chyba co chwile, tylko jak w justro po 2 tyg spojrzysz lub na swoja fotke po 2 tyg to powiesz o jasna cholera kiedy tak mnie wypchalo?! tak ja mialam....mi teraz jest tak ciezko ze katastrofia... brzuch mialam wyzej a teraz troche opadl albo szymon pozycje zmienil czy co bo normalnie oddycham i z tym akurat mi lepiej ale brzuch ciagnie strasznie do dolu i tam tez np mi maly dzis lezal - jakby juz w pochwie byl...nie wiem...a walnij fotke same ocenimy:);-):-)

Buziaczek- rośniesz w mgnieniu oka heheeh super a skórkę widze masz jędrną wieć i moze bez rozstepów sie obędzie

dziewczyny cieszcie sie z małych brzuszków naprawdę ja przy córci też miałam mały a teraz kawał kloca:szok::szok: i jest mi strasznie cieżko

reklama
Mojego brzuszka tez dawno nie było w galerii więc...skończone 28 tygodni 29 tygdzień brzuch.jpg

Do góry