reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
masala ty sie nie nabijaj z mojej pilki bo ci myslami przeteleportuje moje kilogramy na twoje chude cialo;-)
az sie zaczerwienilam teraz:-)fajnie ze nie widac az tak tych kilogramowdzieki bogu ze bylam chudzina przed ciazabrzuchol sie swieci bo go smaruje tym palmersem a skora wyglada po nim jak nowa i bardzo zdrowiutka takze polecamsmaruje sie bo w mojej rodzinie duzo rozstepow i problemow skornych niestety... ale po ciazy chyba sie przezuce na krem od agnes bo mowila ze zaden rozstep jej po ciazy nie zostal...hmmm ... kto wie moze i na mnie podziala;-)a wogole to lubie ciaze bo zbrazowialam bez solarium...taki kolor juz zostanie???
az sie zaczerwienilam teraz:-)fajnie ze nie widac az tak tych kilogramowdzieki bogu ze bylam chudzina przed ciazabrzuchol sie swieci bo go smaruje tym palmersem a skora wyglada po nim jak nowa i bardzo zdrowiutka takze polecamsmaruje sie bo w mojej rodzinie duzo rozstepow i problemow skornych niestety... ale po ciazy chyba sie przezuce na krem od agnes bo mowila ze zaden rozstep jej po ciazy nie zostal...hmmm ... kto wie moze i na mnie podziala;-)a wogole to lubie ciaze bo zbrazowialam bez solarium...taki kolor juz zostanie???
Ostatnia edycja:
buziaczek1
Fanka BB :)
za bardzo sie martwisz;-) mi powiem ci na metrze nie rosnie ale mierze sie ciagle w pepku a brzuch mi od gory przeciez tez rosnie wiec tego sie tak nie zauwaza chyba co chwile, tylko jak w justro po 2 tyg spojrzysz lub na swoja fotke po 2 tyg to powiesz o jasna cholera kiedy tak mnie wypchalo?! tak ja mialam....mi teraz jest tak ciezko ze katastrofia... brzuch mialam wyzej a teraz troche opadl albo szymon pozycje zmienil czy co bo normalnie oddycham i z tym akurat mi lepiej ale brzuch ciagnie strasznie do dolu i tam tez np mi maly dzis lezal - jakby juz w pochwie byl...nie wiem...a walnij fotke same ocenimy;-):-)
Buziaczek- rośniesz w mgnieniu oka heheeh super a skórkę widze masz jędrną wieć i moze bez rozstepów sie obędzie
dziewczyny cieszcie sie z małych brzuszków naprawdę ja przy córci też miałam mały a teraz kawał kloca i jest mi strasznie cieżko
dziewczyny cieszcie sie z małych brzuszków naprawdę ja przy córci też miałam mały a teraz kawał kloca i jest mi strasznie cieżko
reklama