reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
anoli- no jak sie dumnie z przodu prezentuje ojej;-)
cliford
Fifronka...my się tu kochana tak martwiłyśmy o Ciebie a Ty jakoś sobie radzisz z tymi kg...mam nadzieję ,że lekarz już nie krzyczy??;-)
Anoli...no to waga przy twoim wzroście jest dość spora ale nie łam się - zrzucisz szybko po!!!;-) Super focie!!!!!
Futrzaczku..to możemy podać sobie łapki...dostaję szału jak pomyślę o rozstępach na brzuchu bo zwykle mogłam się nim poszczycić...choć mam już ich trochę na nogach z czasów kiedy zaczęłam tańczyć taniec towarzyski i mięśnie rosnące w zabójczym tempie obdarzyły mnie rozstępami :--( a o fałdce - nie dopuszczam tej myśli i zrobię wszystko by się od niej ustrzec...ech...my to się mamy
Zuza..obyś miała rację w tym ,że damy radę i sobie poradzimy:-tak:;-)
Pinka...chciałabym aby ten bieg przy Naszych Aniołkach wycisnął z Nas wszelkie zbędne kalorie:-)
Olcia...piękny brzuś !!!:-)
Aga...zgrabny ten Twój brzucholek:-)!!!
Cat...+22 to już coś...nie powiem:-)
Buziaczek..pięknie wyglądasz !!! Tak trzymaj ;-)
Vetka...Tobie to powinna chyba każda zazdrościć...ja bynajmniej bardzo !!!;-) co za kształty i figurka...ech...marzenie....
Anoli...no to waga przy twoim wzroście jest dość spora ale nie łam się - zrzucisz szybko po!!!;-) Super focie!!!!!
Futrzaczku..to możemy podać sobie łapki...dostaję szału jak pomyślę o rozstępach na brzuchu bo zwykle mogłam się nim poszczycić...choć mam już ich trochę na nogach z czasów kiedy zaczęłam tańczyć taniec towarzyski i mięśnie rosnące w zabójczym tempie obdarzyły mnie rozstępami :--( a o fałdce - nie dopuszczam tej myśli i zrobię wszystko by się od niej ustrzec...ech...my to się mamy
Zuza..obyś miała rację w tym ,że damy radę i sobie poradzimy:-tak:;-)
Pinka...chciałabym aby ten bieg przy Naszych Aniołkach wycisnął z Nas wszelkie zbędne kalorie:-)
Olcia...piękny brzuś !!!:-)
Aga...zgrabny ten Twój brzucholek:-)!!!
Cat...+22 to już coś...nie powiem:-)
Buziaczek..pięknie wyglądasz !!! Tak trzymaj ;-)
Vetka...Tobie to powinna chyba każda zazdrościć...ja bynajmniej bardzo !!!;-) co za kształty i figurka...ech...marzenie....
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
buziaczek1
ale figura katiuszko! tylko w brzuszku sie nazbieralo -zazdroszcze!
reklama
cliford
Katjuszka....hot sexy mama!!!!!!! ;-);-)