reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Fifronka...my się tu kochana tak martwiłyśmy o Ciebie a Ty jakoś sobie radzisz z tymi kg...mam nadzieję ,że lekarz już nie krzyczy??;-)

Anoli...no to waga przy twoim wzroście jest dość spora ale nie łam się - zrzucisz szybko po!!!;-) Super focie!!!!!

Futrzaczku..to możemy podać sobie łapki...dostaję szału jak pomyślę o rozstępach na brzuchu bo zwykle mogłam się nim poszczycić...choć mam już ich trochę na nogach z czasów kiedy zaczęłam tańczyć taniec towarzyski i mięśnie rosnące w zabójczym tempie obdarzyły mnie rozstępami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-( a o fałdce - nie dopuszczam tej myśli i zrobię wszystko by się od niej ustrzec...ech...my to się mamy:baffled::baffled:

Zuza..obyś miała rację w tym ,że damy radę i sobie poradzimy:-:)tak:;-)

Pinka...chciałabym aby ten bieg przy Naszych Aniołkach wycisnął z Nas wszelkie zbędne kalorie:-)

Olcia...piękny brzuś !!!:-)

Aga...zgrabny ten Twój brzucholek:-)!!!

Cat...+22 to już coś...nie powiem:-)

Buziaczek..pięknie wyglądasz !!! Tak trzymaj :tak:;-)

Vetka...
Tobie to powinna chyba każda zazdrościć...ja bynajmniej bardzo !!!;-) co za kształty i figurka...ech...marzenie....

jejku dziewczyny, jak ten czas leci, dopiero co sobie pisałyśmy, że nam się ładnie brzuszki zaokrąglają a tu już takie pokaźne balony!!! :-)

to i ja sę pochwalę:

Natka coraz bliżej wyjścia ;-) :

DSC_0020.jpg

reklama
Do góry