reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Ola, Aga ładne brzuszki :tak::-)

U mnie jak na razie 11 kg na +, ale na szczęście rozstępów brak, a po pierwszej ciąży nie mam ani jednego rozstępu, mimo, że przytyłam 20 kg :szok:, tak więc mam nadzieje, że tak już zostanie

Ja przed pierwszą ciążą ważyłam 49 kg i po ciąży już nie wróciłam do mojej wagi zawsze już miałam te 3 kg, w porywach do 5 kg więcej :wściekła/y:

agnes wow zadnych rozstepow! a jek to zrobilas ze sie zapytam?? jesli moge?? cos specjalnego??i jak do swoich ksztaltow wrocilas??

właściwie to nic nie robiłam, poza smarowaniem się kremem ( zapomniałam nazwy jakoś na f się zaczynała ), myślę, ze to chyba geny :tak:

Aga Twojemu brzuszkowi tez nic nie brakuje;) i widze ze tez poszedł do gory:)super:)

Dzieki dziewczyny,miło czytac takie pochwały:)Moj to taki ''do przodu'' zrobił sie niedawno,mysle ze przez to ze mała zmieniła ułozenie,dzisiaj nawet moja przyjaciołka stwierdziła ze mam inny kształt brzucha;)

reklama
dobra skoro juz tak polecialyscie z tymi waszymi slicznymi fotkami to i ja wstawie nasze m1 w 31 tygodniu i nasze 13 kilo na plusie:tak: 100_0686.jpg:zawstydzona/y::-)moze i duza jestem ale i tak kocham ten brzuszek:)
nie smiejcie sie z bielizny to najwygodniejsze dla mnie teraz:shocked2: a co do tych rozstepow agnes to mistrzyni jestes ze nic ci nie zostalo -prosze przypomnij sobie nazwe kremu:)

Ostatnia edycja:
Do góry