reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
dziekuje :zawstydzona/y:
w ciazy dosc dobrze sie ze soba czuje, choc przyznam ,ze sa takie dni kiedy patrze i widze ze tu za duzo ,tam nie tak jak trzeba ;-) ale to chyba kazdemu tak sie czasem zdarza :p

aga_cina hehe no nie dokladnie z kolacji wigilijnej, bo wtedy ubrana bylam :-D

Ruda- wow ale dałaś czadu- faktycznie mega sexiiiiiiiiiiiii:)

A teraz my:) z tym ze ja to mam głupie wrazenie ze brzusio stanął w miejscu?!!!!! hmmmmm albo poszedł na owal a nie na wypięcie do przodu?:)hmm

Obraz 022.jpgObraz 012.jpgObraz 193.jpg

...i ostatnie zdjęcie to tak dla porównania:)

Ostatnia edycja:
ruda Twój brzuszek w sexi koszulce robi na tym wątku furorę:-D pięknie wyglądasz:-)
Milutek jak Ty kochana mieścisz dwie Księżniczki w tym brzuszku? - fakt jest śliczny, duży i okrągły jak piłeczka ale tak zgrabny że jakoś nie umiem sobie wyobrazić że pod serduszkiem skrywasz dwie istotki;-) mam wrażenie że obniżył Ci się brzusio w porównaniu z tym ostatnim zdjęciem, co?

Patik- no fakt obnizyl sie ale ja mysle ze to dlatego ze dwie kruszyny troche sobie waza i tak jak patrze na te fotki to odnosze wrazenie ze sie bardziej zaokląglil....a ja czuje ze jest coraz bardziej cięższy i platajacy sie:):)

reklama
Do góry