reklama
Ruda, aż się zaśliniłam, chyba też muszę się wbić w jakies sexi wdzianko i K. zbałamucić
Co prawda do bałamucenia sexi wdzianko nie jest potrzebne, bo on i tak na mnie nadal napalony, ale to zawsze miła odmiana dla niego będzie
Milus, a twój brzuszek to faktycznie w przód nie poszedł, za to okrąglutki się robi
Co prawda do bałamucenia sexi wdzianko nie jest potrzebne, bo on i tak na mnie nadal napalony, ale to zawsze miła odmiana dla niego będzie
Milus, a twój brzuszek to faktycznie w przód nie poszedł, za to okrąglutki się robi
ola jeszcze dalam rade,ale brzuszki teraz rosna w baardzo szybkim tempie wiec podejrzewam,ze za miesiac siegnie mi max. do pepka ;-)
milutek brzuszek sliczny i baardzo zgrabniutki
Szkoda,ze nie pamietam gdzie kupilam koszulke, bo bym zrobila hurtowe zamowienie dla marcowek ;-)
milutek brzuszek sliczny i baardzo zgrabniutki
Szkoda,ze nie pamietam gdzie kupilam koszulke, bo bym zrobila hurtowe zamowienie dla marcowek ;-)
Nie straszcie mnie ta godziną zero Jak siedze to nie widze pępka bo mam taki wzgórek z brzusia okragły ktory go zasłania a to ze jest nizej tłumacze sobie ze dziewczyny ciagna go w dól bo sa coraz ciezsze ha ha ha ha
Miluś - tobie kochana sie brzuszek nie zmiejszył tylko obniżył i to bardzo zobacz sobie róznice pomiedzy ostatnim zdjeciem jak był wysoko a tym teraźniejszym..........
Ruda- poszalałas hahah ja to bym dziure napewno zrobiła w tej bieliźnie figurka pierwsza klasa
Ruda- poszalałas hahah ja to bym dziure napewno zrobiła w tej bieliźnie figurka pierwsza klasa
ruda orzesz ty!:-) wyglądasz boskooooooooooooo
milu na twój brzuszek patrzę i nie mogę się napatrzeć, piękny
buziak miałaś rację z tym rośnięciem. Kilka dni tak mnie skóra na brzuszku bolała i ciągnęła, a on sam jak balon. ni z gruchy ni z pietruchy wystrzelił 3cm z dnia na dzień a to wredne uczucie minęło
milu na twój brzuszek patrzę i nie mogę się napatrzeć, piękny
buziak miałaś rację z tym rośnięciem. Kilka dni tak mnie skóra na brzuszku bolała i ciągnęła, a on sam jak balon. ni z gruchy ni z pietruchy wystrzelił 3cm z dnia na dzień a to wredne uczucie minęło
Ruda, napiszę tylko WOOOOW ;-)
Milutku, moim zdaniem masz wyjatkowo zgrabny brzuszek jak na bliźniaki :-)
Ja też wstawiam zdjęcie swojego brzuchola. Przez ostatnie 2 tygodnie moja Kluska rozciągnęła swoje M1 o kolejne 4cm i teraz mam już 101cm w obwodzie.. Chyba rzeczywiście trochę bardziej spiczasty się zrobił?
Milutku, moim zdaniem masz wyjatkowo zgrabny brzuszek jak na bliźniaki :-)
Ja też wstawiam zdjęcie swojego brzuchola. Przez ostatnie 2 tygodnie moja Kluska rozciągnęła swoje M1 o kolejne 4cm i teraz mam już 101cm w obwodzie.. Chyba rzeczywiście trochę bardziej spiczasty się zrobił?
reklama