reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Ruda to może podeślij nam po takiej koszulce co? bo teraz każda ma niedosyc po tej foci:)

Milusia no no okrąglejszy i dużo niższy niż ostatnio więc godzina zero sie powoli zbliża!!!

reklama
Ruda, aż się zaśliniłam, chyba też muszę się wbić w jakies sexi wdzianko i K. zbałamucić :)
Co prawda do bałamucenia sexi wdzianko nie jest potrzebne, bo on i tak na mnie nadal napalony, ale to zawsze miła odmiana dla niego będzie :)

Milus, a twój brzuszek to faktycznie w przód nie poszedł, za to okrąglutki się robi :)

ola jeszcze dalam rade,ale brzuszki teraz rosna w baardzo szybkim tempie wiec podejrzewam,ze za miesiac siegnie mi max. do pepka ;-)

milutek brzuszek sliczny i baardzo zgrabniutki :)

Szkoda,ze nie pamietam gdzie kupilam koszulke, bo bym zrobila hurtowe zamowienie dla marcowek ;-):-D:-D

Nie straszcie mnie ta godziną zero:) Jak siedze to nie widze pępka bo mam taki wzgórek z brzusia okragły ktory go zasłania a to ze jest nizej tłumacze sobie ze dziewczyny ciagna go w dól bo sa coraz ciezsze:) ha ha ha ha :-D

Miluś - tobie kochana sie brzuszek nie zmiejszył tylko obniżył :tak::tak: i to bardzo zobacz sobie róznice pomiedzy ostatnim zdjeciem jak był wysoko a tym teraźniejszym..........

Ruda- poszalałas hahah ja to bym dziure napewno zrobiła w tej bieliźnie:tak::tak: figurka pierwsza klasa:-p

ruda orzesz ty!:-):szok: wyglądasz boskooooooooooooo
milu na twój brzuszek patrzę i nie mogę się napatrzeć, piękny

buziak miałaś rację z tym rośnięciem. Kilka dni tak mnie skóra na brzuszku bolała i ciągnęła, a on sam jak balon. ni z gruchy ni z pietruchy wystrzelił 3cm z dnia na dzień:szok: a to wredne uczucie minęło:tak:

Ruda, napiszę tylko WOOOOW ;-)
Milutku, moim zdaniem masz wyjatkowo zgrabny brzuszek jak na bliźniaki :-)

Ja też wstawiam zdjęcie swojego brzuchola. Przez ostatnie 2 tygodnie moja Kluska rozciągnęła swoje M1 o kolejne 4cm i teraz mam już 101cm w obwodzie.. Chyba rzeczywiście trochę bardziej spiczasty się zrobił?
28t6dc.JPG30t6dc.JPG

reklama
Do góry