reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

buziak bardzo zgrabny brzuszek! ani cm ani kg u ciebie nie widać :szok:

ja od 4 tyg się mierzę i cm nie drgną. czuję się jak słonica, coraz bardziej ociężała, a tu cały czas 97cm. po grypie żołądkowej schudlam 2kg i teraz na wadze od początku jedynie 6kg

reklama
wiesz cio powiem ci ze ja mialam tak jak ty jakis miesiac mialam 97 dokladnie jak ty, a w tym tyg minionym strasznie mi sie nagle ciezko zrobilo na plucach i oddech taki mam plytki bo nie moge powietrza glebiej nabrac i tak sie postanowilam pomierzyc i sie wystrachalam bo wcale tak duzo nie jem a w ciagu tyg mi 5 cm przybylo i tlumacze sobie ze te uczucie parcia na przod brzucha to wlasnie byl okres kiedy roslam te 5 cm na to mi wyglada bo teraz troche ulge odczuwam jak sie do tego przyzwyczailam...teraz to juz chyba tak bedzie bo podobno mamy teraz przybierac 0.5 kg na tydz to ja nawet nie chce myslec ile bede wazyc 0 taka kulka bede ty scarlet to nie masz sie czym martwic bo prawie nic nie tyjesz:tak:ale ci dobrze....

no to ja,zdjecie z wigilii, 29tyg 2 dni , na wadze +8/9 kg (lata mi raz w ta raz w ta i sie nie moze zdecydowac hehe )
Musze sobie strzelic jakas 'poswiateczna' fotke brzuszka bo roznica jest napewno :-D

Załączniki

• IMG_93810.jpg
    IMG_93810.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry