reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Fifronuś - ale super piłeczka! dla mnie bomba:-)
aj tam, aj tam...
aż się zaczerwieniłam. dziękuje za te komplementy.
ale fakt, że ze mnie mama w rozmiarze xs. tylko, że przy moim wzroście, inny rozmiar, to już bym nie była taka laska
zresztą z tym brzusiem i tak czuję sie czasem jak słonica. a wam zazdroszczę waszych kobiecych kształtów. bo faceci to lubią mieć za co złapać, a nie nadziać sie na jakieś żebra, albo inne kości.
aż się zaczerwieniłam. dziękuje za te komplementy.
ale fakt, że ze mnie mama w rozmiarze xs. tylko, że przy moim wzroście, inny rozmiar, to już bym nie była taka laska
zresztą z tym brzusiem i tak czuję sie czasem jak słonica. a wam zazdroszczę waszych kobiecych kształtów. bo faceci to lubią mieć za co złapać, a nie nadziać sie na jakieś żebra, albo inne kości.
cliford
Fanka BB :)
Buziaczek1...brzusio ślicznie rośnie a te 10 kilo to Ci chyba w uszy poszło co??;-)
Pabella....brzusio taki kształtny ,że aż napatrzeć się nie mogę na Ciebie!!;-) a po świętach chyba każdej z Nas przybędzie
Koncia...wow Ty to dopiero masz kształty!!! ;-) mąż pewnie Twój prze szczęśliwy!!
Wierka...brzuś masz śliczny a te rozstępy to niestety zmora tego stanu błogosławionego :-(;-)
MAlinka...ja się wcale nie dziwię Milutkowi ,że do Twojego porodu będzie się zastanawiać czy nie masz bliźniaków !!:-) wyglądasz po prostu cudnie!
Justysia ...zgrabniocha z Ciebie!!:-)
Wredniak...no mieszkanko masz godne duużego dzieciaczka!!:-) kwitniesz!
Papciarku...no nie da się ukryć ,że rośnie Ci ten brzusio!!;-)
Fifronka...jakaś Ty meeeega drobniutka aż strach pomyśleć jak Ty urodzisz :-) ale wyglądasz cudnie z tą piłeczką!!;-)
Pabella....brzusio taki kształtny ,że aż napatrzeć się nie mogę na Ciebie!!;-) a po świętach chyba każdej z Nas przybędzie
Koncia...wow Ty to dopiero masz kształty!!! ;-) mąż pewnie Twój prze szczęśliwy!!
Wierka...brzuś masz śliczny a te rozstępy to niestety zmora tego stanu błogosławionego :-(;-)
MAlinka...ja się wcale nie dziwię Milutkowi ,że do Twojego porodu będzie się zastanawiać czy nie masz bliźniaków !!:-) wyglądasz po prostu cudnie!
Justysia ...zgrabniocha z Ciebie!!:-)
Wredniak...no mieszkanko masz godne duużego dzieciaczka!!:-) kwitniesz!
Papciarku...no nie da się ukryć ,że rośnie Ci ten brzusio!!;-)
Fifronka...jakaś Ty meeeega drobniutka aż strach pomyśleć jak Ty urodzisz :-) ale wyglądasz cudnie z tą piłeczką!!;-)
buziaczek1
to moze na swieta wrzuce nasz mieszkanko w 29 tyg 103 cm w talii a na wadze nie malo bo z 54 na 67
Zobacz załącznik 312027
buziaczek1
aga znam to uczucie z waga tez sie staram na niz nie wlazic bo po co sie denerwowac ale tak sobie weszlam z powodow tych twardniec brzuszka a tu patrze na wage i na cm i wszystko jasne w ciagu tyg 5 cm do gory to pewnie temu tak mnie ciezko sie zaczyna robic od gory ze powietrza nie ma gdzie nabrac
reklama