reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
aj tam, aj tam...
aż się zaczerwieniłam. dziękuje za te komplementy.

ale fakt, że ze mnie mama w rozmiarze xs. tylko, że przy moim wzroście, inny rozmiar, to już bym nie była taka laska ;)
zresztą z tym brzusiem i tak czuję sie czasem jak słonica. a wam zazdroszczę waszych kobiecych kształtów. bo faceci to lubią mieć za co złapać, a nie nadziać sie na jakieś żebra, albo inne kości.

Buziaczek1...brzusio ślicznie rośnie a te 10 kilo to Ci chyba w uszy poszło co??;-)

Pabella....brzusio taki kształtny ,że aż napatrzeć się nie mogę na Ciebie!!;-) a po świętach chyba każdej z Nas przybędzie :tak:

Koncia...wow Ty to dopiero masz kształty!!! ;-) mąż pewnie Twój prze szczęśliwy!!

Wierka
...brzuś masz śliczny a te rozstępy to niestety zmora tego stanu błogosławionego :-(;-)

MAlinka...ja się wcale nie dziwię Milutkowi ,że do Twojego porodu będzie się zastanawiać czy nie masz bliźniaków !!:-) wyglądasz po prostu cudnie!

Justysia ...zgrabniocha z Ciebie!!:-)

Wredniak
...no mieszkanko masz godne duużego dzieciaczka!!:-) kwitniesz!

Papciarku...no nie da się ukryć ,że rośnie Ci ten brzusio!!;-)

Fifronka...jakaś Ty meeeega drobniutka aż strach pomyśleć jak Ty urodzisz :-) ale wyglądasz cudnie z tą piłeczką!!;-)

to moze na swieta wrzuce nasz mieszkanko w 29 tyg 103 cm w talii a na wadze nie malo bo z 54 na 67 29t 103cm.jpgZobacz załącznik 312027
pencil.png

aga znam to uczucie z waga tez sie staram na niz nie wlazic bo po co sie denerwowac ale tak sobie weszlam z powodow tych twardniec brzuszka a tu patrze na wage i na cm i wszystko jasne w ciagu tyg 5 cm do gory to pewnie temu tak mnie ciezko sie zaczyna robic od gory ze powietrza nie ma gdzie nabrac:szok:

reklama
Do góry