reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
bawet siobie nie rob jaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Buziaczku super wyglądasz!! Chyba podobnie masz z kiloskami jak ja W 27tyg miałam dyszkę, a teraz 5 tygodni później 14 i liczę jeszcze spokojnie, że do 20dobiję
gdzie 20 kilo matko jedyna jak to brzmi!!
Malinka- ja to do Twojego porodu będę się zastanawiać czy Ty an pewno nie będziesz mieć bliźniaków;-):-)
Hahahahahahaha dobre
Milusia bliźniaki to mi się z nóg porobiły, takie słoniowe mam te nogi, że szok :/ I nie wiem, co robić, żeby mi ta woda tak się nie zatrzymywała :/ Może teraz jak wezmę L4 i nie będę siedzieć przy biurku 8h, a potem zakupy i właściwie na wieczór dopiero zdejmowałam buty, to będzie lepiej Oby!! I oby mi to puchnięcie nie zostało po porodzie :/
A jak U Ciebie z obrzękami??
Buziaczek spoko, damy radę Załamię się dopiero jak zobaczę na wadze ósemkę z przodu
Malinko- ja na nic tego typu nie narzekam. Jedyne co to mimo wagi 3kg w sumie dzieci to na nogach ani śladu tylko ciężko mi się strasznie rusza- jak stara baba. No i standardowo ból żeber i teraz w gratisie zgaga mi doszła już drugi wieczór...ale wypiłam szklankę ciepłego mleka i czekam
A do 8 się dokulalam ale na równo bo 80
A ja myślę ze to puchniecie może być z przepracowania i przemęczenia nóg. Teraz trochę odpoczniesz to będziesz mieć porównanie
A do 8 się dokulalam ale na równo bo 80
A ja myślę ze to puchniecie może być z przepracowania i przemęczenia nóg. Teraz trochę odpoczniesz to będziesz mieć porównanie
Ostatnia edycja:
Tak pytam bo moja znajoma na koniec ciazy mocno przytyła a okazało sie ze własciwie to spuchla i z ktg trafiła prosto na porodowke bo miała bardzo wysokie cisnienie,potem wyszło na jaw ze mała ma supeł na pepowinie i powinna urodzic duzo wczesniej,na szczescie nic sie nie stało,ale Aga musiała miec cc i lezała 9dni w szpitalu,potem okazało sie ze te cisnienie i puchn iecie to mogło byc zatrucie ciazowe,a najsmieszniejsze było to ze ona trzy razy mowiła lekarzom ze bierze tabletki na tarczyce(wysoka dawke) co tez moze podwyzszac cisnienie i wtedy rzaden lekarz nie zwrocił na to uwagi a potem na nia z geba czemu ona nie powiedziała,ech brak słow.Na szczescie wszystko dobrze sie skonczyło.
reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
malinko- pewnie ze damy rade...najgorsze jest chyba schylanie a potem ta chwila kiedy musisz sie podniesc...ooooo ale nie zadne 8 z przodu! nawet nie 7 !!! a puchniesz bo na nogach dlugo stoisz mam racje??
masakra ale ja tak narzekam a milu ma 2 krolewny w srodku i tak nie narzeka az mi glupio
a ja sie wam pochwale od poniedzialku MACIERZYNSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i koniec stania na nogach 6 godz dzienne a juttro nawet 12!!!!!!!!!!!!!!
jupii!
masakra ale ja tak narzekam a milu ma 2 krolewny w srodku i tak nie narzeka az mi glupio
a ja sie wam pochwale od poniedzialku MACIERZYNSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i koniec stania na nogach 6 godz dzienne a juttro nawet 12!!!!!!!!!!!!!!
jupii!