reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Buziaczek- no pięknie rośniecie...jest co podziwiać:)

Malinka- ja to do Twojego porodu będę się zastanawiać czy Ty an pewno nie będziesz mieć bliźniaków:);-):-)

Malinka- ja to do Twojego porodu będę się zastanawiać czy Ty an pewno nie będziesz mieć bliźniaków:);-):-)

Hahahahahahaha dobre ;)

Milusia bliźniaki to mi się z nóg porobiły, takie słoniowe mam te nogi, że szok :/ I nie wiem, co robić, żeby mi ta woda tak się nie zatrzymywała :/ Może teraz jak wezmę L4 i nie będę siedzieć przy biurku 8h, a potem zakupy i właściwie na wieczór dopiero zdejmowałam buty, to będzie lepiej :) Oby!! I oby mi to puchnięcie nie zostało po porodzie :/

A jak U Ciebie z obrzękami??

Buziaczek spoko, damy radę :D Załamię się dopiero jak zobaczę na wadze ósemkę z przodu :p

Malinko- ja na nic tego typu nie narzekam. Jedyne co to mimo wagi 3kg w sumie dzieci to na nogach ani śladu tylko ciężko mi się strasznie rusza- jak stara baba. No i standardowo ból żeber i teraz w gratisie zgaga mi doszła już drugi wieczór...ale wypiłam szklankę ciepłego mleka i czekam:)
A do 8 się dokulalam ale na równo bo 80:)

A ja myślę ze to puchniecie może być z przepracowania i przemęczenia nóg. Teraz trochę odpoczniesz to będziesz mieć porównanie:)

Ostatnia edycja:
Wiem i się boję poniedziałkowej wizyty :/ Jak mu powiem o arytmii, drętwieniu lewej ręki i tych obrzękach to może nie być zadowolony :/ Bosz żebym tylko żadnych leków nie musiała brać............................

Tak pytam bo moja znajoma na koniec ciazy mocno przytyła a okazało sie ze własciwie to spuchla i z ktg trafiła prosto na porodowke bo miała bardzo wysokie cisnienie,potem wyszło na jaw ze mała ma supeł na pepowinie i powinna urodzic duzo wczesniej,na szczescie nic sie nie stało,ale Aga musiała miec cc i lezała 9dni w szpitalu,potem okazało sie ze te cisnienie i puchn iecie to mogło byc zatrucie ciazowe,a najsmieszniejsze było to ze ona trzy razy mowiła lekarzom ze bierze tabletki na tarczyce(wysoka dawke) co tez moze podwyzszac cisnienie i wtedy rzaden lekarz nie zwrocił na to uwagi a potem na nia z geba czemu ona nie powiedziała,ech brak słow.Na szczescie wszystko dobrze sie skonczyło.

reklama
malinko- pewnie ze damy rade...najgorsze jest chyba schylanie a potem ta chwila kiedy musisz sie podniesc...ooooo ale nie zadne 8 z przodu! nawet nie 7 !!! a puchniesz bo na nogach dlugo stoisz mam racje??
masakra ale ja tak narzekam a milu ma 2 krolewny w srodku i tak nie narzeka az mi glupio:(
a ja sie wam pochwale od poniedzialku MACIERZYNSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i koniec stania na nogach 6 godz dzienne a juttro nawet 12!!!!!!!!!!!!!!
jupii!

Do góry