reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
masala slicznie. I jakie fajne mieszkanko dla coreczki :)

futrzak ja tez wole sama ;-) tzn. moj pstryknie mi fotki brzuszka, niektore te co wstawiam to on wlasnie robi. Ale taka ''sesje'' to wole sama sobie pstrykac, bo od razu patrze na zdjecie i wiem czy dobrze stoje itd. A moj jak robi to robi duuuzo na raz bo twierdzi,ze wybredna jestem a jak zrobi duzo to moze cos z tego mi sie spodoba '-)

Masala ale sliczniutkie fotki a mama jaka dumna:):-) brawo super brzusio:)
Ola jak mi kamerka w laptopie nie peknie to zrobie fotke ale ja taka tworcza to nie jestem jak kolezanki choc dumna z mojego M1 to jestem jak talala:) moze cos wymysle zeby te moje kilogramy pokazac wam ukratkiem:-D:zawstydzona/y: ale poki co ide cos wszamac:)znowu...:baffled:;-)

Vetka, Agacina,Bosa,fajne brzusiaczki
Masala twój brzusio jest całkiem podobny do mojego:-)
Fifronka mój m tez się z mojego kaczkowatego chodu śmieje
Buziaczek ja zaczynałam przy 63 a teraz jest już 74..

Narobiłyście mi ochoty tymi fotkami.Poproszę m-ka o sesje to i moim gniazdkiem się pochwale;-)

reklama
Do góry