reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

ja tam sie mazac nie bedem bo tlumaczenia mi ida lepiej niz rysunki:) to moze wrzuce te moje bolace zebra - to moj kochany synek w brzuszku i moje 10 kilo do gory :szok::baffled: 27 t 6 d.jpg 27 t 6 d

reklama
wiesz co buziaczek... tobie to należy się lanie! tyle się nagadałaś o tej swojej wadze a wyglądasz na prawdę bardzo fajnie...brzusio też wspaniały! więc przestań gadać głupoty... bo nie masz co narzekać! trzeba się cieszyć tym stanem i korzystać z niego jak najwięcej... a kobiety w ciąży sa bardzo sexi:-) i TY NIE JESTEŚ WYJĄTKIEM :-)

ja sie ciesze jak jasny gwint z naszego malenstwa!..moze nie wierzycie ale na serio 10 kilo mi juz przyszlo-glowa boli- dobrze ze tak jak mowicie przynajmniej sie ladnie rozklada- strasznie dziekuje za slowa otuchy i znowu mi sie podoba bycie kuleczka:) kochane marcjanki:tak:

Buziaczek udało sie ;)super wygladasz,moze i masz 10kilo wiecej ale tylko w brzuch wlazły bo reszta nadal zgrabna;)

Dzis u mnie była kumpela ktora widziała mnie ostatnio jakies dwa miesiace temu i stwierdziła ze schudłam ,hahaha,ja do niej gdzie? od pasa w doł;)moze tak wyglada bo mam wieksze cyce i brzuch;)

OLA powiemci ze mi tez w cyce teraz zaczelo isc przedtem nic a teraz musze zmienic rozmiar stanika o 2...brzuch mam 35 cm wiecej niz normalnie a w udach +4cm tez- niestety... e tam brzuch uda zaslania:p

Buziak to moge Ci powiedziec ze idziemy łeb w łeb;)tylko mi cycki rosły od samego poczatku i teraz sa wieksze o conajmniej 3rozm.,uda i biodra tez plus 4cm;)

jeszcze 12 tyg i szymonek bedzie nami takze jeszcze jakies ile?? 5 kilo? ha masala no mam nadzieje ze faktycznie waga jest zepsuta:) a wogole to jak myslicie ile jeszce nam przybedzie do marca??

reklama
Do góry