reklama
ja tam sie mazac nie bedem bo tlumaczenia mi ida lepiej niz rysunki to moze wrzuce te moje bolace zebra - to moj kochany synek w brzuszku i moje 10 kilo do gory Zobacz załącznik 310136 27 t 6 d
nie wiem gdzie ty te 10 kg masz??????? bardzo zgrabne mieszkanko
futrzakowa
yea! to ja!
wiesz co buziaczek... tobie to należy się lanie! tyle się nagadałaś o tej swojej wadze a wyglądasz na prawdę bardzo fajnie...brzusio też wspaniały! więc przestań gadać głupoty... bo nie masz co narzekać! trzeba się cieszyć tym stanem i korzystać z niego jak najwięcej... a kobiety w ciąży sa bardzo sexi:-) i TY NIE JESTEŚ WYJĄTKIEM :-)
buziaczek1
Fanka BB :)
ja sie ciesze jak jasny gwint z naszego malenstwa!..moze nie wierzycie ale na serio 10 kilo mi juz przyszlo-glowa boli- dobrze ze tak jak mowicie przynajmniej sie ladnie rozklada- strasznie dziekuje za slowa otuchy i znowu mi sie podoba bycie kuleczka kochane marcjanki
Buziaczek udało sie super wygladasz,moze i masz 10kilo wiecej ale tylko w brzuch wlazły bo reszta nadal zgrabna
Dzis u mnie była kumpela ktora widziała mnie ostatnio jakies dwa miesiace temu i stwierdziła ze schudłam ,hahaha,ja do niej gdzie? od pasa w dołmoze tak wyglada bo mam wieksze cyce i brzuch
Dzis u mnie była kumpela ktora widziała mnie ostatnio jakies dwa miesiace temu i stwierdziła ze schudłam ,hahaha,ja do niej gdzie? od pasa w dołmoze tak wyglada bo mam wieksze cyce i brzuch
buziaczek1
OLA powiemci ze mi tez w cyce teraz zaczelo isc przedtem nic a teraz musze zmienic rozmiar stanika o 2...brzuch mam 35 cm wiecej niz normalnie a w udach +4cm tez- niestety... e tam brzuch uda zaslania
buziaczek1
jeszcze 12 tyg i szymonek bedzie nami takze jeszcze jakies ile?? 5 kilo? ha masala no mam nadzieje ze faktycznie waga jest zepsuta a wogole to jak myslicie ile jeszce nam przybedzie do marca??
reklama