reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Kurde nie mam czym mierzyć ciśnienia :/ Chyba kupię tel elektroniczny w końcu..
Do poniedziałku raczej się nic nie zmieni, a lekarzowi opowiem wszystko ze szczegółami, może się przejmie, zobaczymy..

Jeju Olka ale ona musiała się strachu najeść, szok :/

Buziaku ja 7 już przekroczyłam ;) Co prawda nie stoję, ale za to siedzę z nogami na dole, no ale teraz w domku to już jakoś to będzie :) Nie przejmuj się, że troszkę ponarzekasz - każdy ma prawo :*

reklama
ojojoj ale Wy macie piękne brzuszki:tak:
Bosa zgrabna mamusia z Ciebie a brzuszek pierwsza klasa:-)
masala super foteczki i jak brzusio się ładnie prezentuje!
buziaczek szczuplutka jesteś kochana i tylko ten brzuszek okrąglutki na pierwszym planie - jak tych Twoich kg nie widać to możesz tak tyć bez szkody dla figury;-)
aga_cina ale ładnie się Twój brzuszek zaokrąglił... ostatnio jak oglądałam to jeszcze taki nieśmiały był a teraz taki typowo ciążowy:-)
Vetka ach zazdroszczę takiej figurki:tak: mieszkanko dla dzidzi powolutku rośnie;-)
ja na razie się tylko zbieram w sobie żeby jakieś ładne zdjątka wstawić - jak na razie moje próby wychodziły niezbyt ładne, może przed marcowym finiszem uda mi się swoim pochwalić przynajmniej odzianym, bo goły straszy "pamiątkami" po poprzedniej ciąży, które niestety się teraz pogłębiają:-(

malina- oj jak dobrze ze ktos mnie rozumie;-) bo juz zaczynalam myslec ze to tylko mmi tak sie ciezko wstaje jak sie juz schyle to amen potem trzeba tan brzuchol dzwignac spowrotem a juz jest taki ciezki...a co bedzie pozniej...macierzynski to jak wybawienie jak na nogach stoje pol dnia...oj juz sie nie moge doczekac:):-D
PATIK- dziekuje:-Da mnie teraz rozbawilas kochana!:) chyba bym jak dracula zyla i nie spala bo tak mnie zebra nawalaja po lewej stronie a o schylaniu sie to juz nie mowie wiecej:-D:-D:baffled: jeszcze te 12 tyg i z glowy bedzie bo umre za ciazowe zapalenie zeber :-D

Ostatnia edycja:
Taaaaaaaaak za każdym razem i miałam zawsze idealne ciśnienie :D
Na razie od mamy pożyczę i będę mierzyć :D

Ps. Buziak męża wykorzystuj i wszystkich facetów w około :D Ja już się nauczyłam, choć głupio mi było na początku, ale teraz to mi jets bardziej głupio jak muszę sapać podnosząc coś, wolę już poprosić kogoś :D

Ja sie porównuje już do początków 9 miesiąca:) skoro dziewczyny waza w sumie 3kg:) także ja zdycham tylko na kłopoty ze schylaniem się i ruchy mam ograniczone:):-)

ja tez milu:) a mam jedynaka w brzuchu i to nie duzego:)
malinka ja to tez robie dobrze ze jestem kierowniczka to mi nic nie mowia:p wiem jestem swinka:) ale nie nawet mi sami pomagaja ja juz prawie ciagle siadam na czym popadnie bo takie mam zadyszki i te powalone zebra...ech mi to nawet reke podadza jak po przykucnieciu musze sie podniesc:) kupa smiechu:-D

Malina moze zapytaj rodzinnej czy moze dac stałe zlecenie na mierzenie cisnienia w przychodni?a gin Ci kiedys wogole mierzył?

a nie jest tak że za każdym razem jak pójdziesz do przychodni to jak poprosisz to zmierzą ciśnienie? Moja koleżanka jak się parę razy godzej poczuła to chodziła do najbliższych przychodni i bez problemu jej mierzyli (oczywiście ciężarna).

reklama
Do góry