reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

nie nie to waga leci a ja jestem coraz szersza co kumpela do mnie przychodzi to od drzwi jest:

o matko jaka ty wielka juz jesteś a wczoraj mnie dobił tekst : wiesz co naprawde gruba już jesteś:)

reklama
u mnie już chyba 12 na +,a zaczynałam z wagą chyba 56, mam nadzieję że już zbyt wiele nie utyję....Przeraża mnie tylko cellulit na udach, to jest straszne, czuje że są tak bardzo napięte u spuchnięte, mam nadzieje że po porodzie trochę zejdzie....
U mnie brzuszek jakoś dziwnie na dole i tam czuję ucisk, czasem strasznie ciągnie mnie do dołu, ale dziś położna powiedziała, że tak może być i wtedy poduszkę pod pupę i poleżeć ...

Kochane załamka 10 kilo na plusie:wściekła/y: , ponad 3 kilo w cztery tygodnie . I ja się dziwię ,że wszyscy mówią ,że jestem wielka , jak mam wrażenienie, że nawet plecy mi obtłusciło:szok:a uda i tyłek to porażka. Smaruję się dwa razy dziennie, a i tak mam rozstęp obok pępka, a w pierwszej ciąży nie miałam żadnego, cóż starość nie radość. Hania nie dość ,że będzie miała stara matkę, to jeszcze grubą :tak:

Bosa, pięknie wyglądasz :)

i weźcie nie dobijajcie tymi smutnymi minkami, bo macie "aż" 10kg na plus... przypominam, że w ciąży jesteście i powinnyście się cieszyć, ze zdrowo się rozwija ;)
ja mam już 16, będę szczęśliwa jak skończę z 20...

Koncia brawo i takie podejście mi sie podoba ja sobie założyłam żeby zamknąć sie w 20 a tu mi dziecko zrobiło niespodzianke i mam nadzieje że przez te 3 miesiące nie dogonie tych kilogramów no ale nawet jakby sie tak stało to tragedi nie bedzie ważne że maleństwo jest zdrowe

dziewczyny...naszymi tłuszczami zajmiemy się po połogu:-D teraz trzeba przymknąć oczy na nasze niedoskonałości i naddatki:-) ja może nie przytyłam dużo ...bo 5,5kg ale jestem obtłuszczona cała i mam takie fałdki ...teraz postanowiłam to olać ... ale póxniej musimy się wzajemnie mobilizować! buziaki:*

praca źle na mnie wpływa... jestem tu non stop głodna ...tzn cały czas jem:-) jadłam jogurt 10min temu... i tak jakby przeze mnie przeleciało... a obiadek mam o 12... czeka mnie pół godziny męczarni... :-(

reklama
Bosa ... brzusio elegancki! :tak:

Futrzakowa ....
ja może nie przytyłam dużo ...bo 5,5kg ale jestem obtłuszczona cała i mam takie fałdki
Też to zauważyłam ... u mnie waga +7kg i co zauważyłam?
Hmm, kiedyś miałam płaską pupę ... a teraz mam tyłek wypukły jak u Jennifer Lopez albo Kim Kardashian :szok:
Może to kwestia zmiany postawy (pogłębienie lordozy lędźwiowej i przodopochylenie miednicy) ... nie wiem.
Mój M jest zachwycony wręcz bo w końcu mam kawałek dupki ... ale po porodzie mam zamiar sie pozbyć dupeczki.

Ostatnia edycja:
Do góry