reklama
ZUZA1979
Fanka BB :)
u mnie już chyba 12 na +,a zaczynałam z wagą chyba 56, mam nadzieję że już zbyt wiele nie utyję....Przeraża mnie tylko cellulit na udach, to jest straszne, czuje że są tak bardzo napięte u spuchnięte, mam nadzieje że po porodzie trochę zejdzie....
U mnie brzuszek jakoś dziwnie na dole i tam czuję ucisk, czasem strasznie ciągnie mnie do dołu, ale dziś położna powiedziała, że tak może być i wtedy poduszkę pod pupę i poleżeć ...
U mnie brzuszek jakoś dziwnie na dole i tam czuję ucisk, czasem strasznie ciągnie mnie do dołu, ale dziś położna powiedziała, że tak może być i wtedy poduszkę pod pupę i poleżeć ...
kasienka77
Kochane załamka 10 kilo na plusie , ponad 3 kilo w cztery tygodnie . I ja się dziwię ,że wszyscy mówią ,że jestem wielka , jak mam wrażenienie, że nawet plecy mi obtłusciłoa uda i tyłek to porażka. Smaruję się dwa razy dziennie, a i tak mam rozstęp obok pępka, a w pierwszej ciąży nie miałam żadnego, cóż starość nie radość. Hania nie dość ,że będzie miała stara matkę, to jeszcze grubą
K
koncia
Gość
Bosa, pięknie wyglądasz
i weźcie nie dobijajcie tymi smutnymi minkami, bo macie "aż" 10kg na plus... przypominam, że w ciąży jesteście i powinnyście się cieszyć, ze zdrowo się rozwija
ja mam już 16, będę szczęśliwa jak skończę z 20...
i weźcie nie dobijajcie tymi smutnymi minkami, bo macie "aż" 10kg na plus... przypominam, że w ciąży jesteście i powinnyście się cieszyć, ze zdrowo się rozwija
ja mam już 16, będę szczęśliwa jak skończę z 20...
papcia
Mamunia Lenuśki
Koncia brawo i takie podejście mi sie podoba ja sobie założyłam żeby zamknąć sie w 20 a tu mi dziecko zrobiło niespodzianke i mam nadzieje że przez te 3 miesiące nie dogonie tych kilogramów no ale nawet jakby sie tak stało to tragedi nie bedzie ważne że maleństwo jest zdrowe
futrzakowa
yea! to ja!
dziewczyny...naszymi tłuszczami zajmiemy się po połogu teraz trzeba przymknąć oczy na nasze niedoskonałości i naddatki:-) ja może nie przytyłam dużo ...bo 5,5kg ale jestem obtłuszczona cała i mam takie fałdki ...teraz postanowiłam to olać ... ale póxniej musimy się wzajemnie mobilizować! buziaki:*
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
dziewczyny...naszymi tłuszczami zajmiemy się po połogu teraz trzeba przymknąć oczy na nasze niedoskonałości i naddatki:-)
SŁUSZNIE!
- rzekłszy to nienasycona Katarzyna zjadła 2 pączki i roladkę z kremem
futrzakowa
yea! to ja!
praca źle na mnie wpływa... jestem tu non stop głodna ...tzn cały czas jem:-) jadłam jogurt 10min temu... i tak jakby przeze mnie przeleciało... a obiadek mam o 12... czeka mnie pół godziny męczarni... :-(
cliford
Bosa...mieszkanko dla Stelli po prostu godne mistrzyni!! A te ciałkoooo fiuu fiuuu!! ;-)
reklama
lokata
Bosa ... brzusio elegancki!
Futrzakowa ....
Hmm, kiedyś miałam płaską pupę ... a teraz mam tyłek wypukły jak u Jennifer Lopez albo Kim Kardashian
Może to kwestia zmiany postawy (pogłębienie lordozy lędźwiowej i przodopochylenie miednicy) ... nie wiem.
Mój M jest zachwycony wręcz bo w końcu mam kawałek dupki ... ale po porodzie mam zamiar sie pozbyć dupeczki.
Futrzakowa ....
Też to zauważyłam ... u mnie waga +7kg i co zauważyłam?ja może nie przytyłam dużo ...bo 5,5kg ale jestem obtłuszczona cała i mam takie fałdki
Hmm, kiedyś miałam płaską pupę ... a teraz mam tyłek wypukły jak u Jennifer Lopez albo Kim Kardashian
Może to kwestia zmiany postawy (pogłębienie lordozy lędźwiowej i przodopochylenie miednicy) ... nie wiem.
Mój M jest zachwycony wręcz bo w końcu mam kawałek dupki ... ale po porodzie mam zamiar sie pozbyć dupeczki.
Ostatnia edycja: