reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Kobitki u mnie +10 ale za to jakie kochane 10:) Jestem z Was najkrócej w ciąży wiec i pewnie jako największa skończę ale pocieszam się ze razem z m solidarnie po porodzie zaczynamy odchudzanie:tak:

Dziewczyny, a ja Wam powiem, ze mam tylko +3 i sie troszke martwie... Maz na mnie krzyczy, ze to zle dla dziecka ale co ja mam na to poradzic... jem normalnie, nawet troszke wiecej niz zwykle bo mnie dziwne zachcianki nachodza ale waga ani drgnie... Bylam trzy tygodnie temu na usg i niby wszystko z waga malej bylo ok... Lekarz tez nic nie mowil, ze za malo przytylam.... Moze powinnam zaczac sie objadac...sama juz nie wiem

Dziewczyny, a ja Wam powiem, ze mam tylko +3 i sie troszke martwie... Maz na mnie krzyczy, ze to zle dla dziecka ale co ja mam na to poradzic... jem normalnie, nawet troszke wiecej niz zwykle bo mnie dziwne zachcianki nachodza ale waga ani drgnie... Bylam trzy tygodnie temu na usg i niby wszystko z waga malej bylo ok... Lekarz tez nic nie mowil, ze za malo przytylam.... Moze powinnam zaczac sie objadac...sama juz nie wiem

Masal ja do tej pory przytyłam 4 kg, w poprzedniej ciąży w sumie 7 kg a syn ważył 3200g. Nie panikuj, jasli dziecko rozwija sie prawidłowo. Każda z nas jest inna

Masala- moja kuzynka wczoraj urodziła córcie 3 tygodnie przed terminem mała wzyła 2800 a ona przytyła tylko 8 kg wiec nie masz sie co martwic

ciesz sie nie bedziesz miała wiekszych problemów ze skóra pozniej:-p

A tak rosnie moj Kluseczek:
CIMG6081.jpg
Niezly, co?
Pewnie ponad dycha na plusie. Waga nadal niereanimowana

reklama
Moj, wg. kolezanek formuje sie dopiero w pileczke :)
Jakos baterii nie moge dorwac do wagi ;) ale moze to dobrze, nie stresuje mnie tak bardzo.
Btw. ostatnio dostalam jakas gazetke dla przyszlych mam z przepisami i sa tam tez cwiczenia. Bede miala wolne teraz, to troche pocwicze :)

Do góry