reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Pinka, ale ty z malutkiej wagi starowałaś, a ja z takiej solidniejszej już. No i baaaardzo się pilnuję, bo boję się, że mogłoby być bardzo źle.

Marta, przyznaję się bez bicia, że mam straszną schizę rozstępową i smaruję się 2 razy dziennie - wieczorem mąż masuje Mustelą, rano smaruję Elancylem. A rozstępy i tak mam :eek::szok:, ale nie na brzuchu, tylko na bokach - na zdjęciu tego prawie nie widać, to takie czerwonawe "cosie" na bokach.
Może gdybym się nie smarowała, wyglądałabym tak samo, ale nie chcę mieć wyrzutów, że mogłam coś zrobić, żeby temu zapobiec, a nic nie zrobiłam. Tym bardziej, że mam niestety tendencje, bo sporo rozstępów "dostałam" w okresie intensywnego wzrostu. Pocieszam się tylko, że dzisiaj są już tamte rozstępy ledwo widoczne.

Bosanóżko - mieszkanko godne Gwiazdki:) Brzuszek Ci rośnie, moim zdaniem to chyba pupka Ci zmalała:)

Ja mam już 13 kg na +, zaczynałam z 49kg, na wczorajszej wizycie - waga pokazała 63kg, wydaje mi się, że mój brzuszek mały, tylko cellulit się na mnie rozrasta:szok:

Bosa rosniesz a raczej okraglejesz, wydaje mi sie ze z dołu jest brzusio taki bardziej pełny;)a wagowo to malutko;)
Asco byłas szczuplutka to teraz i tak pewnie nie widac tych dodatkowych kilo;)

No no Bosa ale cacko to m1 mnie sie też wydaje że brzusiu masz niżej niż poprzednio ale i tak masz strasznie sexowne ciałko

co do mojej wagi to teraz bedzie lincz waga z przed ciąży97 na przedostatniej wizycie 92,5 a dzisiaj 89 tylko coś rozstepy niechca zniknąc pomimo smarowania:(

reklama
bosa sliczne mieszkanko Stelli :tak: i na fotce jak zwykle slicznie wyglada twoja figura :tak:

scarletka no to my rowniutko poki co ;-) u mnie tez 8 kg na plus. ale waga ostatnio mi rosnie w coraz szybszym tempie :szok::-D

Do góry