reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

a czesc kobitki:) dzieki za mile slowa bo juz w depreche wpadalam nie dosc ze zawsze bylam mala i cyce tez to jeszcze maja opasc po karmieniu?? masakra nawet o tym nie chce myslec!!:angry::no: oby juz tak zostalo i gorzej nie bylo serdeczne pozdro dla cycatych mam nie wiecie jak niektore z nas chcialy by miec wieksze a wy narzekacie...hmmm szkoda ze nie mozna ich jakos wycentrowac...jakos pomiedzy xxl a s;-)podzielcie sie skoro macie za duzo:):cool2:

reklama
buziaczek, jak ja bym chciała chodzić bez stanika. Ale to tak zawsze jest, kobiecie się wydaje, że duże bimbałki są fajne, sama kiedyś tak myślałam, teraz tęsknię za moimi zgrabnymi malutkimi B z liceum :) Myślę, że takie D jest jeszcze fajne i wygląda zgrabnie i obficie, a tak nie przeszkadza. Powyżej D niestety zaczyna się myśleć inaczej...

My tzn te z wiekszym biustem bedziemy miec nalesniki do pasa;) Ja tylko mam nadzieje ze mam geny po mamie,ona ma mały biust ale po dwoch ciazach jest całkiem ok;)

ja mialam 70b a teraz 75bi nic w nich specjalnego niestety...wiec blagam o trofke jakichs extra:) moja mama ma cyce jak balony a ja to mam chiba po tacie :)e tam za to zgrabnie pod koszulka wygladaja:) trzeba sie lubic taka jaka sie jest cio nie? co jecie ze utrzymuja sie coraz wieksze??

Malina- to masz romantycznego chłopa hahah no ale przy duzych cycach takie powiedzenie pasuje:-D

moj z kolei na moje mówił (przyciski od windy) albo( skawareczki):rofl2::-D:-)

my ten temat "nasze ciążowe brzuszki i waga" powinnyśmy zmienić na " nasze ciążowe i po ciążowe cyce (zwisy)":-p:-p:-p więcej się tutaj pisze o cycach niż o brzuszkach:laugh2:

reklama
O brzuchach bedziemy pisac po porodzie ze np sa jak sflaczała dentka;)
Zwisy afrykanskie haha jeszcze najlepiej takie długie zeby obwiazac sie nimi wokoł szyi jak szalikiem;)

Do góry