reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Ojoj nieźle się zdziwimy po porodzie.. Cudaki, fiflaki ;))))
No ale w końcu będzie można se giry powąchać albo zerknąć na swojego bobra ;))))

:crazy:Dziewczyny załamka
Pojechałam załatwić sprawę mężowi nie wyrychtowana w domowych ciuchach, ale przypomniało mi się,że nie ma w domu mleka soli, więc myślę wpadnę na chwilke do marketu. A tu jak zwykle spotkałam koleżanke której nie widziałam z 10 lat , z daleka kzryczy ale cię dużo !!!, dzidziuś pod choinkę??, od razu widać ,że dziewczynka bo ci urodę zabrała . Wnerw na MAXA , już nigdy nie wyjde poza podwórko w dresach i bez makijażu !!!!! Wnioski jestem gruba i brzydka:szok:

Kasienka mogłas sie zapytac tej kolezanki kiedy ostatnio widziała siebie w lustrze;) nie przejmuj sie nie kazdy moze zawsze wygladac jak z katalogu:)

Kasienka- popieram Ole- niech ten babsztyl sam się popatrzy w lustro!!! Tfu co za "torba"- normalnie bym nie wytrzymała i tez jej coś jej dogadała. Nie przejmuje się nią......:):)

Kasieńka - a ja bym się nad nią poznęcała i zaczęła drążyć temat w stylu: "naprawdę myślisz, że aż tak okropnie wyglądam? zbrzydłam nie? ale wydaje mi się, że to jeszcze przed ciążą - wiesz, wszyscy mi mówią, że wcale nie jest aż tak źle ale widzę po twojej reakcji, że jest dramatycznie 8-|"

- ludziom w takiej sytuacji robi się głupio, że tak palnęli, zaczynają się pocić, stękać i chcieliby uciekać a tu się nie da... :-)

Paczuch namber łan:

CIMG5980.jpg

Rosnie, co nie? A tu jeszcze 3 miesiace. Chlop ze 4,5 kg bedzie.... Dzizas...

reklama
Rany, kobiety, strach tu wchodzić! Czytam i trzymam się w stresie na przemian za cycki i za brzuch. Ja nie chcę ogonów bobra :-( :-( :-(
Ale chyba nie musi tak być, co? Powiedzcie, że nie musi!!!!

aga_cina, bardzo podobne brzuszki mamy! Jakbym siebie oglądała :-)

A mi wagowo się wczoraj humorek poprawił, bo zważyłam się u lekarza i okazało się, że schudłam 1 kg :-) Czyli mam + 5,5 kg. Tylko, że tak się sama sobą zachwyciłam, że z radości wylądowałam na dużym zestawie w Burger Kingu :-D:rofl2:. To pewnie już ten kilogram nadrobiłam :baffled:.

Do góry