reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Aga- sliczny brzunio sliczny ja tez sie boje ze kloca urodze bo moj juz w 20 tyg miał 470 gr a gdzie teraz!!!!!!!!!!:szok::szok: juz sie boje ale niedlugo sie dowiem;-)
Bosa- jedz póki Stelka w brzuchu bo potem jak cycem pokarmisz to nie bedziesz takich rarytasków jadła hahha

a co do wyglądu cyców brzucha itp.......... to juz nigdy nie bedzie tak jak przed:no: nawet Pipka sie zmieni:-D:-D:-D

Aga nooo pieknie rosniesz :)
Bosa wszystko sie okaze za trzy miesiace;)
Pinka a pipka to jak sie zmieni;) a najbardziej to pewnie zmienia sie nasze poglady i charaktery i priorytety:)

Czesc dziewczyny!!
Moje gabartyty:-)---w pierwsza ciaze weszlam z waga 43 kg:szok:,
przytyla 27 kg=70kg mialam w dniu porodu:szok::szok:
Teraz zaczelam ciaze z waga 49kg...mam nadzieje,ze tym razem przytyje mniej:tak::tak:

Dziewczyny-ja mało nie umieram za smiechu jak czytam o tych Waszych cyckach, zwisach, flakach i pipkach:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i muszę Was pocieszyć (te przerażone). Mnie po pierwszej ciąży z E a potem duuużego D zrobiłlo sie co prawda skromne B, ale całkiem jędrne i wcale nie flakowate:-) Ale świchtoliłam je kremem do biustu Perfecta mama i robiłam ćwiczenia mięśni klatki piersiowej:-D Nie wiem na ile to cos dało, a na ile to genetyka, ale efekt nie był opłakany. Podobnie z brzuszkiem- świchtoliłam i ćwiczyłam i był fajny.
A co do pipki...to już zupełnie inna historia:baffled: :-D:-D:-D

Buziaki dla Was! Jesteście zarąbiste!

agacina brzuch jak trza! super rosniesz jak na drozdzach! wg naszych przewidywan tych wykresow z usg moj szymonek ma do 4,5 kg dojsc!!

agacina brzuch jak trza! super rosniesz jak na drozdzach! wg naszych przewidywan tych wykresow z usg moj szymonek ma do 4,5 kg dojsc!!

kochana 4,5kg???????? to z pipki ci nic nie zostanie hahaah

Dmuchawiec- cwiczenia pomagaja i to duzo do tego ten kremik ja teraz tez tak bede próbowala tylko lenia mam do ćwiczen!!!!!!1

reklama
ma sie rozumiec temat pipki musi zostac:-) jak weszlo to jakos bedzie musialo wyjsc a tak apropo to jak planowalismy szymonka to umowa byla ze moj M za mnie urodzi jako ze jest wiekszy ode mnie a tu nic i wez tu licz na faceta:wściekła/y::-Dpinka nawet mi nie mow mam nadzieje ze tam jakis blad jest bo ja jestem mala mam 164 i przed ciaza wazylam 54kg a teraz juz mam 63,5 wiec narazie sie chiba sprawdza niestety ale k...wa boje sie jak ten dzidzius sie poda na fimily mojego weza to umre chiba oni wszyscy ponizej 185 w rodzinie nie schodza!!:szok:moj waz 189:(

Ostatnia edycja:
Do góry