reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
ooo, brzuszki rosna :) ja tam cos mini mini juz mam wiec musze uwazac w co sie do pracy ubierac, bo tu wszyscy skanuja sie nawzajem czy aby ktora znowu nie jest w ciazy haha

i widze nawet bliznieta sa :D slodko!

tu gdzie mieszkam pierwsze usg robi sie w 16tyg............wiec narazie to nic nie widzialam ani nie slyszalam i tak ciezko sobie wyobrazic, ze jest sie w ciazy, a nie na ciaglym kacu polaczonym z paskudnym humorem i rosnacym korbolem ;)

wy juz widzialyscie fasolki co?:)

milutek- no brzunio cudny;-)))))) małe m2 hihihi

a mój sie chyba zmniejszył przez te dolegliwosci.........;-( az sie boje na wage wejść!!!!!!!!!

Czy ja dobrze pamietam, ze ty mieszkasz w Szwecji, czy mi sie cos pokrecilo?
Pewnie tak....

Ja widzialam Bąbla, ale tylko przez to, ze mialam plamienie...i musieli sprawdzic czy to nie ciaza ektopowa, a drugi raz podczas usg nerek :) Chyba bym sie nie doczekala do tego 16 tygodnia....

Harsharani ja mieszkam w Szwecji :) poprzednia ciaza w Belgii, ale jestem z Poznania, czyli zycie na wariata ;)

czy ja dobrze widze migajacy napis OLAFINSKI?;) moj synek ma rozne ksywki, a najpopularniejsze bylo chyba Olafinder;)

taaa, do 16tyg chyba zwariuje! pierwsza wizyta byla w lipcu a nastepna zapisana na 29.09! i wtedy tez tylko wazenie, cisnienie i pogadanka. Jak zobaczyli w starej karcie ciazy, ze mialam usg co miesiac to sie za glowe chwycili ;)

W drugiej ciąży rzeczywiście brzuch wychodzi wcześniej, bo już mam lekko zaokrąglony ;) Waga na razie dzięki mdłoscią stoi. A i w spodnie też jeszcze spookojnie się mieszczę, bo mam same biodrówki :) Ale myślę, że po 3 mieś. zacznę jeść...

Harsharani ja mieszkam w Szwecji :) poprzednia ciaza w Belgii, ale jestem z Poznania, czyli zycie na wariata ;)

czy ja dobrze widze migajacy napis OLAFINSKI?;) moj synek ma rozne ksywki, a najpopularniejsze bylo chyba Olafinder;)

taaa, do 16tyg chyba zwariuje! pierwsza wizyta byla w lipcu a nastepna zapisana na 29.09! i wtedy tez tylko wazenie, cisnienie i pogadanka. Jak zobaczyli w starej karcie ciazy, ze mialam usg co miesiac to sie za glowe chwycili ;)

To ja juz wiem!!!
Pamietam:) Haha.
Tak, tak..Olafinski, Olik (byle nie Olafek ;-) ). Piekne imie, pewnie sie zgodzisz ;-)
Co do tulania sie po swiecie, to ja mam to w naturze (jestem strzelcem) i mam cichą nadzieję,że w koncu zapuszcze korzenie w jednym miejscu...

no brzuszek rzeczywiscie sie juz zaczyna, ciekawe kiedy bedzie prawdziwy ;)
polozna mnie zwazyla i podobno 54kg, ale ja jej nie wierze chyba ze to moje urosniete cycki nabily 2kg ;)

tez mam marzenie, zeby w tej ciazy nie wygladac na koniec jak zapuchniety monster......mimo ze poprzednio przytylam niby tylko 15kg, ale i tak to bylo okropne.

harsharani, na mojego akurat mowia Olafek hehe (rodzina meza lubi takie slodkosci ;)) ale reszta to roznie i dowcipnie :) a miejsca tez szukam ale ciiiiiiiii nic nie mowie :D

To ja się pochwalę moją psinką. Tu na zdjęciu miała dwa miesiące. Niedługo po tym jak do nas trafiła. Siostrze się oszczeniło pięć i jak miałam takiej kruszynki nie adoptować? :-). Teraz ma ponad rok i dalej się szkolimy z tym małym uparciuchem :angry:

A dywanik na którym leży już zjadła hehehehe

reklama
milutek- no brzunio cudny;-)))))) małe m2 hihihi

a mój sie chyba zmniejszył przez te dolegliwosci.........;-( az sie boje na wage wejść!!!!!!!!!

M2 dobre to było:) lekarze twierdza ze właśnie przez takie m2 będą dwujajowe bo maja dwa domki a nie jeden z dwoma pokojami.

A tak ogólnie to się strasznie boje ze sie ze mnie zrobi straszny słoń- moja budowa to typowa klepsydra...duży biust wąska talia i szeroki tyłek oraz uda a teraz biust sie tak powiększyła ze jakbym biegła to na pewno bym sobie nim zęby wybiła a uda zalał mi cellulit i zrobiły się szersze. A to wszystko dlatego ze przez 3 tyg.leżałam plackiem....no ale czego my mamy dla swoich maluchów nie zrobią:)

Do góry