reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ooo, brzuszki rosna ja tam cos mini mini juz mam wiec musze uwazac w co sie do pracy ubierac, bo tu wszyscy skanuja sie nawzajem czy aby ktora znowu nie jest w ciazy haha
i widze nawet bliznieta sa slodko!
tu gdzie mieszkam pierwsze usg robi sie w 16tyg............wiec narazie to nic nie widzialam ani nie slyszalam i tak ciezko sobie wyobrazic, ze jest sie w ciazy, a nie na ciaglym kacu polaczonym z paskudnym humorem i rosnacym korbolem
wy juz widzialyscie fasolki co?
i widze nawet bliznieta sa slodko!
tu gdzie mieszkam pierwsze usg robi sie w 16tyg............wiec narazie to nic nie widzialam ani nie slyszalam i tak ciezko sobie wyobrazic, ze jest sie w ciazy, a nie na ciaglym kacu polaczonym z paskudnym humorem i rosnacym korbolem
wy juz widzialyscie fasolki co?
H
Harsharani
Gość
Czy ja dobrze pamietam, ze ty mieszkasz w Szwecji, czy mi sie cos pokrecilo?
Pewnie tak....
Ja widzialam Bąbla, ale tylko przez to, ze mialam plamienie...i musieli sprawdzic czy to nie ciaza ektopowa, a drugi raz podczas usg nerek Chyba bym sie nie doczekala do tego 16 tygodnia....
Pewnie tak....
Ja widzialam Bąbla, ale tylko przez to, ze mialam plamienie...i musieli sprawdzic czy to nie ciaza ektopowa, a drugi raz podczas usg nerek Chyba bym sie nie doczekala do tego 16 tygodnia....
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Harsharani ja mieszkam w Szwecji poprzednia ciaza w Belgii, ale jestem z Poznania, czyli zycie na wariata
czy ja dobrze widze migajacy napis OLAFINSKI? moj synek ma rozne ksywki, a najpopularniejsze bylo chyba Olafinder
taaa, do 16tyg chyba zwariuje! pierwsza wizyta byla w lipcu a nastepna zapisana na 29.09! i wtedy tez tylko wazenie, cisnienie i pogadanka. Jak zobaczyli w starej karcie ciazy, ze mialam usg co miesiac to sie za glowe chwycili
czy ja dobrze widze migajacy napis OLAFINSKI? moj synek ma rozne ksywki, a najpopularniejsze bylo chyba Olafinder
taaa, do 16tyg chyba zwariuje! pierwsza wizyta byla w lipcu a nastepna zapisana na 29.09! i wtedy tez tylko wazenie, cisnienie i pogadanka. Jak zobaczyli w starej karcie ciazy, ze mialam usg co miesiac to sie za glowe chwycili
W drugiej ciąży rzeczywiście brzuch wychodzi wcześniej, bo już mam lekko zaokrąglony Waga na razie dzięki mdłoscią stoi. A i w spodnie też jeszcze spookojnie się mieszczę, bo mam same biodrówki Ale myślę, że po 3 mieś. zacznę jeść...
H
Harsharani
Gość
Harsharani ja mieszkam w Szwecji poprzednia ciaza w Belgii, ale jestem z Poznania, czyli zycie na wariata
To ja juz wiem!!!
Pamietam Haha.
Tak, tak..Olafinski, Olik (byle nie Olafek ;-) ). Piekne imie, pewnie sie zgodzisz ;-)
Co do tulania sie po swiecie, to ja mam to w naturze (jestem strzelcem) i mam cichą nadzieję,że w koncu zapuszcze korzenie w jednym miejscu...
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
no brzuszek rzeczywiscie sie juz zaczyna, ciekawe kiedy bedzie prawdziwy
polozna mnie zwazyla i podobno 54kg, ale ja jej nie wierze chyba ze to moje urosniete cycki nabily 2kg
tez mam marzenie, zeby w tej ciazy nie wygladac na koniec jak zapuchniety monster......mimo ze poprzednio przytylam niby tylko 15kg, ale i tak to bylo okropne.
harsharani, na mojego akurat mowia Olafek hehe (rodzina meza lubi takie slodkosci ) ale reszta to roznie i dowcipnie a miejsca tez szukam ale ciiiiiiiii nic nie mowie
polozna mnie zwazyla i podobno 54kg, ale ja jej nie wierze chyba ze to moje urosniete cycki nabily 2kg
tez mam marzenie, zeby w tej ciazy nie wygladac na koniec jak zapuchniety monster......mimo ze poprzednio przytylam niby tylko 15kg, ale i tak to bylo okropne.
harsharani, na mojego akurat mowia Olafek hehe (rodzina meza lubi takie slodkosci ) ale reszta to roznie i dowcipnie a miejsca tez szukam ale ciiiiiiiii nic nie mowie
reklama
milutek- no brzunio cudny;-)))))) małe m2 hihihi
a mój sie chyba zmniejszył przez te dolegliwosci.........;-( az sie boje na wage wejść!!!!!!!!!
M2 dobre to było lekarze twierdza ze właśnie przez takie m2 będą dwujajowe bo maja dwa domki a nie jeden z dwoma pokojami.
A tak ogólnie to się strasznie boje ze sie ze mnie zrobi straszny słoń- moja budowa to typowa klepsydra...duży biust wąska talia i szeroki tyłek oraz uda a teraz biust sie tak powiększyła ze jakbym biegła to na pewno bym sobie nim zęby wybiła a uda zalał mi cellulit i zrobiły się szersze. A to wszystko dlatego ze przez 3 tyg.leżałam plackiem....no ale czego my mamy dla swoich maluchów nie zrobią