reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciala po ciazy

Ja nie wiem od którego wątku zacząć nadrabianie braków...Trafiło na ten bo dziś dla odmiany fotoalbum mi nie wchodzi,tzn.posty...

Co do 13-tki to moja Mama już dwa razy stosowała i za każdym razem schudła około 5-7 kilo i wiecie-wcale nie narzekała na brak jedzenia i radykalność diety...

Co do antykoncepcji to ja po plasterkach przeszłam na tabletki i chyba też mi nie służą...Tzn.za cholerę nie mogę przytyć-wręcz znou 2 kg. schudłam.Masakra!Wszystko ze mnie spada...Ja już patrzeć na siebie nie mogę...Zresztą zobaczcie same-same kości...I naprawdę mnie to nie cieszy...

reklama
martag,no to super,bedziemy sobie kibicować!:tak:;-) ja namówiłam jeszcze teściową,także będzie mi mam nadzieję raźniej:-) ja z kolei troszke wczesniej się biorę za dietkę,bo wracamy 11 go z Pragi i 12-go zaczynam:tak:

martag,no to super,bedziemy sobie kibicować!:tak:;-) ja namówiłam jeszcze teściową,także będzie mi mam nadzieję raźniej:-) ja z kolei troszke wczesniej się biorę za dietkę,bo wracamy 11 go z Pragi i 12-go zaczynam:tak:
Kasiula,no jestes szczuplutka,ale za to jakie noooogi masz super!!!!!!!:tak::szok: zero cellulitu,długie i opalone,cudo! Może taka twoja uroda,że masz byc szczuplasek i tyle! A tabletki skonsultuj z ginem,jakaś dziwna reakcja,mozę przepisze ci takie po ktorych się tyje?;-)

Kociu, masz to, o czym marzy niemalze kazda dziewczyna - boska figure i mozliwosc jedzenia wszystkiego, na co przyjdzie Ci ochota! To nalezy skakac z radosci, a nie sie smucic:tak:;-)!

Kociu wow faktycznie szczuplasek z Ciebie.Nie wiem co Ci mozna doradzic bo bardzo ladnie wygladasz ale jak zle sie z tym czujesz to tez niedobrze.Moze powinnas sie poradzic jakiegos dietetyka czy kogos w tym stylu?A jak to wyglada w Twojej rodzinie? mam tez taka szczupla?

Dziękuję za miłe słowa ale...W rzeczywistości wyglądam chyba gorzej niż na zdjęciu...48 kg przy 174 cm wzrostu...To naprawdę nie jest estetyczny widok...Mój Tato był szczupły i wysoki a aMama w młodości-teraz raczej do z lekka puszystych można ją zaliczyć(stąd ta 13-tka i Meridia...).A ja naprawdę źle się czuję z moim wyglądem a co najgorsze wszystko ze mnie spada-chodzi o ciuszki...

Kurcze waga w sam raz dla mnie tyle ,ze ja mam 160:baffled:
Kasiu zawsze taka bylas szczupla? moze cos jest nie tak z przemiana materii u Ciebie, pytalas lekarza?Dietetyk tez powinien chyba cos pomoc, przeciez nie sa tylko od odchudzania ale ogolnie od roznych diet.
Zycze Ci zeby cos sie udalo wskurac bo kiedys tez mialam ten problem ale jakos u mnie samo przeszlo.

reklama
Aneczko,w sumie zawsze byłam szczupła czasem wręcz chuda(jak pracowałam w KIM to ważyłam nawet 42 kg)ale to była inna chudość...Tearz jestem chuda taką naprawdę brzydką,wysuszoną chudością...Muszę porobic wszystkie badania,skonsultować leki i może rzeczywiści pójde do jakiegoś dietetyka.Dziękuję za podpowiedź!!!

Do góry