reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciala po ciazy

K@siek ja to chyba nic mądrego nie polecę bo ja poprostu golę maszynką i powiem szczerze,że zaczyna mnie to wkurzać bo odrastaja szybko i męczy mni eto:tak:..używam depilatora na nogi i uda i jestem zadowolona ,włoski mi nie wrastają ale w okolice bikini to się chyba nie zbliżę bo booooooli napewno jak cholercia:szok:...no ale może dziewczyny macie jakieś doświadczenia więc z chęcią też skorzystam...Ja to mam mega zarost i od wieczny problem z tym normalnie jak w buszu hehe..:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ja używam kremu do depilacji a przy okazji depilowania woskiem "jedziemy"nim jak leci...I jest jakiś preparat przeciwko wrastaniu włosków-podobno rewelacyjny-zapytam kosmetyczki co to za cudo...

ja od lat ze wzgledu własnie na wrastające włoski i uczulenie na kremy golę się w okolicach bikini golarką damską,na długo to nie starcza ale przynajmniej efekt świezości i ujarzmienia "fryzury" jest ;)

No w końcu u mnie zaczęło coś się dziać :-):-)Biorę meridię dopiero tydzień a już widzę efekt ,z bioder troszkę już zeszło (na szczęście :-D)i z cycków chyba ku niepocieszeniu mego mężulka.Na arzie nie widzi jako takiej różnicy ale za 2 miesiące myślę że zobaczy.:-):-)

Wiolu to moje GRATULACJE!!! Najważniejsze,że widac efekty i czujesz się dobrze.:tak::tak:..co do cyckow to ja ich nie mam hehe:rofl2::rofl2: po schudnięciu 11kg pozostały mi dwa flaki .....Radek kręci nosem ,ale cóż pozostaje mu tylko marzyc hihi:sorry2:

Wiolu no to super ,ze cos sie ruszylo:tak:
U mnie z cyckami chwilowo lepiej bo sa w ciazy wieksze.Gorzej bedzie po kolejnym karmieniu.Juz takie fajne jak teraz to nigdy nie beda buuu

U mnie z cyckami jak u WIKI...wyssal mi je laktator niestety bo uparlam sie jak najdluzej karmic mala i na koncu zeby odciagnac 100ml siedzialam i godzine a maszyna chodzila na najwyzszych obrotach. Musze znalezc jakas fajna bielizne zeby sprawe zatuszowac, natomiast w lustrach niestety nie lubie swojej gornej czesci ogladac, a jak juz trafia mi w rece jakies fotki sprzed kilku lat to tragedia...coz...dobrze ze maz nie narzeka:)

Jagusiu, ja nie karmilam piersia i nie odsysalam, a cyccki po ciazy tez mam jak rodzynki. Staniki, ktore nosilam przed ciaza leza gleeeeboko w szufladzie, bo do kazdej miseczki moglabym wlozyc po parze skarpet i jeszcze byloby miejsce:tak::tak:tragedia:no::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry