reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciala po ciazy

K@siek ja to chyba nic mądrego nie polecę bo ja poprostu golę maszynką i powiem szczerze,że zaczyna mnie to wkurzać bo odrastaja szybko i męczy mni eto:tak:..używam depilatora na nogi i uda i jestem zadowolona ,włoski mi nie wrastają ale w okolice bikini to się chyba nie zbliżę bo booooooli napewno jak cholercia:szok:...no ale może dziewczyny macie jakieś doświadczenia więc z chęcią też skorzystam...Ja to mam mega zarost i od wieczny problem z tym normalnie jak w buszu hehe..:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ja używam kremu do depilacji a przy okazji depilowania woskiem "jedziemy"nim jak leci...I jest jakiś preparat przeciwko wrastaniu włosków-podobno rewelacyjny-zapytam kosmetyczki co to za cudo...

ja od lat ze wzgledu własnie na wrastające włoski i uczulenie na kremy golę się w okolicach bikini golarką damską,na długo to nie starcza ale przynajmniej efekt świezości i ujarzmienia "fryzury" jest ;)

No w końcu u mnie zaczęło coś się dziać :-):-)Biorę meridię dopiero tydzień a już widzę efekt ,z bioder troszkę już zeszło (na szczęście :-D)i z cycków chyba ku niepocieszeniu mego mężulka.Na arzie nie widzi jako takiej różnicy ale za 2 miesiące myślę że zobaczy.:-):-)

Wiolu to moje GRATULACJE!!! Najważniejsze,że widac efekty i czujesz się dobrze.:tak::tak:..co do cyckow to ja ich nie mam hehe:rofl2::rofl2: po schudnięciu 11kg pozostały mi dwa flaki .....Radek kręci nosem ,ale cóż pozostaje mu tylko marzyc hihi:sorry2:

Wiolu no to super ,ze cos sie ruszylo:tak:
U mnie z cyckami chwilowo lepiej bo sa w ciazy wieksze.Gorzej bedzie po kolejnym karmieniu.Juz takie fajne jak teraz to nigdy nie beda buuu

U mnie z cyckami jak u WIKI...wyssal mi je laktator niestety bo uparlam sie jak najdluzej karmic mala i na koncu zeby odciagnac 100ml siedzialam i godzine a maszyna chodzila na najwyzszych obrotach. Musze znalezc jakas fajna bielizne zeby sprawe zatuszowac, natomiast w lustrach niestety nie lubie swojej gornej czesci ogladac, a jak juz trafia mi w rece jakies fotki sprzed kilku lat to tragedia...coz...dobrze ze maz nie narzeka:)

Jagusiu, ja nie karmilam piersia i nie odsysalam, a cyccki po ciazy tez mam jak rodzynki. Staniki, ktore nosilam przed ciaza leza gleeeeboko w szufladzie, bo do kazdej miseczki moglabym wlozyc po parze skarpet i jeszcze byloby miejsce:tak::tak:tragedia:no::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry