K@siek ja to chyba nic mądrego nie polecę bo ja poprostu golę maszynką i powiem szczerze,że zaczyna mnie to wkurzać bo odrastaja szybko i męczy mni eto..używam depilatora na nogi i uda i jestem zadowolona ,włoski mi nie wrastają ale w okolice bikini to się chyba nie zbliżę bo booooooli napewno jak cholercia...no ale może dziewczyny macie jakieś doświadczenia więc z chęcią też skorzystam...Ja to mam mega zarost i od wieczny problem z tym normalnie jak w buszu hehe..
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
ja od lat ze wzgledu własnie na wrastające włoski i uczulenie na kremy golę się w okolicach bikini golarką damską,na długo to nie starcza ale przynajmniej efekt świezości i ujarzmienia "fryzury" jest
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
No w końcu u mnie zaczęło coś się dziać :-):-)Biorę meridię dopiero tydzień a już widzę efekt ,z bioder troszkę już zeszło (na szczęście )i z cycków chyba ku niepocieszeniu mego mężulka.Na arzie nie widzi jako takiej różnicy ale za 2 miesiące myślę że zobaczy.:-):-)
Wiolu to moje GRATULACJE!!! Najważniejsze,że widac efekty i czujesz się dobrze...co do cyckow to ja ich nie mam hehe po schudnięciu 11kg pozostały mi dwa flaki .....Radek kręci nosem ,ale cóż pozostaje mu tylko marzyc hihi
U mnie z cyckami jak u WIKI...wyssal mi je laktator niestety bo uparlam sie jak najdluzej karmic mala i na koncu zeby odciagnac 100ml siedzialam i godzine a maszyna chodzila na najwyzszych obrotach. Musze znalezc jakas fajna bielizne zeby sprawe zatuszowac, natomiast w lustrach niestety nie lubie swojej gornej czesci ogladac, a jak juz trafia mi w rece jakies fotki sprzed kilku lat to tragedia...coz...dobrze ze maz nie narzeka
Jagusiu, ja nie karmilam piersia i nie odsysalam, a cyccki po ciazy tez mam jak rodzynki. Staniki, ktore nosilam przed ciaza leza gleeeeboko w szufladzie, bo do kazdej miseczki moglabym wlozyc po parze skarpet i jeszcze byloby miejscetragedia
reklama
Podziel się: