reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciala po ciazy

reklama
kociu tak mi się wydawało właśnie, że jakby pełniejsza na buzi się zrobiłaś, fajnie, ze udało Ci się przytyc :tak: gratuluję:happy:

Kociu to napisz jak sie odżywiałaś ,ja niestety zawsze miałam niedowage w sumie to sie z tym pogodziłam ale i tak mnie męczą kompleksy.No ale po ciązy mi troche wiecej przybyło niż przed ,problem polega na tym ze nie wiem jak to utrzymać:-D Waże 51 kg i obawiam sie że pójde w dół:-(

Kociu gratulację za przytycie:tak: ..faktycznie tak dziwnie się gratuluje komuś przytycia hehe..:-)
Kaju wcinaj górę słodyczy to napewno przytyjesz...:tak::tak:

Ja też muszę się pochwalić,ale tym że schudłam:happy2::rofl2::crazy:...z 88kg na 80kg mieszczę się już w rozm 40 bo dzisiaj kupiłam sobie nowe portki i byłam w szoku:szok::szok:..jeszcze z 6kg i będzie pełnia szczęscia..:tak:

Kaju,moje chudnięcie spowodowane było braniem leków-odstawiłam je i chociaż jem praktycznie tyle samo,może tylko z większym apetytem,pomału tyję...:tak: :tak: :tak:

kocia....czesc rozumiem cie dokladnie...tzn, wydawalo mi sie ze wygladam ok ale cala rodzina zwraca mi uwage ze wygladam jak przecinek, ale to meczy...i w sumie jak sie przygladlam to nie jestem zbyt okragla ale waze tyle co przed ciaza.....moze pasowalo by troche utyc tylko jak:confused: :confused: :confused: nie waze malo bo 58kg

Moniczko,brawo,pieknie schudłaś,podziwiam cie bo ja mam brak silnej woli i chęci do cwiczeń a taka jak teraz jestem pulchna to jeszcze nigdy nie byłam...

reklama
oj Olu powiem Ci ,że ciężko mi jest czasami :-(ale jak już wpadnę w trans to na całego.:tak:..dzisiaj się ważyłam i jest już 79kg:-):-) więc jeszcze troszkę przede mną:tak:..Olu dawaj fotki to ocenimy czy jestes pulchniutka..:laugh2:

Do góry