reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciala po ciazy

reklama
kociu tak mi się wydawało właśnie, że jakby pełniejsza na buzi się zrobiłaś, fajnie, ze udało Ci się przytyc :tak: gratuluję:happy:

Kociu to napisz jak sie odżywiałaś ,ja niestety zawsze miałam niedowage w sumie to sie z tym pogodziłam ale i tak mnie męczą kompleksy.No ale po ciązy mi troche wiecej przybyło niż przed ,problem polega na tym ze nie wiem jak to utrzymać:-D Waże 51 kg i obawiam sie że pójde w dół:-(

Kociu gratulację za przytycie:tak: ..faktycznie tak dziwnie się gratuluje komuś przytycia hehe..:-)
Kaju wcinaj górę słodyczy to napewno przytyjesz...:tak::tak:

Ja też muszę się pochwalić,ale tym że schudłam:happy2::rofl2::crazy:...z 88kg na 80kg mieszczę się już w rozm 40 bo dzisiaj kupiłam sobie nowe portki i byłam w szoku:szok::szok:..jeszcze z 6kg i będzie pełnia szczęscia..:tak:

Kaju,moje chudnięcie spowodowane było braniem leków-odstawiłam je i chociaż jem praktycznie tyle samo,może tylko z większym apetytem,pomału tyję...:tak: :tak: :tak:

kocia....czesc rozumiem cie dokladnie...tzn, wydawalo mi sie ze wygladam ok ale cala rodzina zwraca mi uwage ze wygladam jak przecinek, ale to meczy...i w sumie jak sie przygladlam to nie jestem zbyt okragla ale waze tyle co przed ciaza.....moze pasowalo by troche utyc tylko jak:confused: :confused: :confused: nie waze malo bo 58kg

Moniczko,brawo,pieknie schudłaś,podziwiam cie bo ja mam brak silnej woli i chęci do cwiczeń a taka jak teraz jestem pulchna to jeszcze nigdy nie byłam...

reklama
oj Olu powiem Ci ,że ciężko mi jest czasami :-(ale jak już wpadnę w trans to na całego.:tak:..dzisiaj się ważyłam i jest już 79kg:-):-) więc jeszcze troszkę przede mną:tak:..Olu dawaj fotki to ocenimy czy jestes pulchniutka..:laugh2:

Do góry