reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciala po ciazy

Boziuuuuuuu!!!!Dajcie mi kilka tych Waszych kilogramów co to Wam przeszkadzają!!!Ja już lustra omijam!!!!

reklama
A ja jak straciłam po ciąży wszystko a nawet więcej to teraz mam taką chcicę na słodycze, że ju 3 kg zagościło na moim brzuszku, tyłeczku i udeczkach :eek: .

Przepraszam, że nie w tym wątku ale widzę że Marishka jesteś z Przemyśla :-) , ja kocham to miasto i będę tam za miesiąc :tak: :-) , już się nie mogę doczekać.

Kociu wpadaj do mnie to Ci sypnę kilogramami hehe:tak::laugh2:

Ja musze się pochwailic,że jakos waga się ruszyła i chudnę.:tak:....no w końcu mam diete Mż hehe juz od miesiąca i waga spadła mi do 83kg z 88,5kg;-) więc efekty są....no i te ćwiczonka na brzusiu 6Weidera juz robię od 10 dni więc myśle,że chociaż kilka centymetrów mi ubędzie z tej opony od traktora haha...:laugh2::laugh2: czasami mam taki głód na słodycze,że szok więc dobrzeWas rozumiem kochane:tak::tak:

GRATULACJE ODCHUDZANKA MONICZKO.U mnie niestety jak się spodziewałam waga stanęła,nie ważyłam się od ciąży ale już nic nie ubywa ,leki wspomogły ale boje się dalej ich brać i trzeba chyba będzie kupić tu w polsce meridie ,cholera tylko za co jak ona kosztuje rawie 500 zł.:wściekła/y: :wściekła/y:

Przepraszam, że nie w tym wątku ale widzę że Marishka jesteś z Przemyśla :-) , ja kocham to miasto i będę tam za miesiąc :tak: :-) , już się nie mogę doczekać.[/quote

Ciesze się że ktos docenił Przemyśl, ale tak w rzeczywistości to moim rodzinnym miastem jest Bielsko - Biała, studiowałam w Krakowie, tam poznałam mojego męża, który jest z Przemyśla i tu sie do niego przeprowadziłam, w maju bedzie 4 lata, ale jakos ciężko mi się tu odnaleźć...
W ogóle to powinnam się przedstawic bliżej na takim wątku, już nie pamiętam nazwy, ale wiem że tam pisałyście o sobie, ale ostatnio brakuje mi czasu aby poczytać na bieżąco co na forum, nie mówiąc już o pisaniu...

reklama
A ja sie muszę pochwalić,że przytyłam przez ostatnie 3 tygodnie 4 kilo!!!Waże już całe 50...Zawsze coś-przynajmnie nie muszę portek paskiem już wiązać...;-) ;-) ;-)

Kajuś,przepraszam,że dopiero teraz odpisuję ale tak-miałam problemy z wagą-strasznie chudłam-w pewnym momencie ważylam ledwie 46 kilo...

Do góry